divendres, 8 de maig del 2015

El grup Amarcord a La Pedrera


Amarcord, grup finalista del programa Oh Happy Day (TV3) al cicle “Veus Pedrera Endins”

Podeu escoltar l'entrevista que varem tenir la oportunitat de tenir amb ells, 
el passat mes de febrer, amb motiu de la seva actuació al Teatre Coliseum, 
en aquest  ENLLAC
(inclou una cançó "a cappella", amb la que ens varen acomiadar)

Amarcord Grup Vocal, grup finalista la segona edició del programa de TV3 Oh Happy Day, protagonitza el cicle “Veus Pedrera Endins” cada divendres a les nou del vespre des del 8 de maig fins al 12 de juny.

“Veus Pedrera Endins” és un espectacle que organitza la Fundació Catalunya-La Pedrera per segona vegada consecutiva després de l’èxit de l’any passat. En aquella ocasió de la mà dels Deu de Veu Grup Vocal, guanyadors de la primera edició del mateix concurs televisiu.

Enguany, la fundació ha escollit els Amarcord Grup Vocal per al seu espectacle i aposta de nou pel mateix director escènic: Daniel Anglès, conegut com a intèrpret i director de teatre musical de projectes propis com la productora catalana “El Musical Més Petit” i de musicals de renom internacional com “Les Misérables”, “Mamma Mia!” o “Rent”. Sota la seva direcció i dirigits musicalment per Marc Sambola, els membres d’Amarcord Grup Vocal ofereixen un espectacle en un ambient màgic com és La Casa Milà, coneguda popularment com “La Pedrera”, que l’arquitecte modernista Antoni Gaudí va construir entre els anys1906 i 1912.

Un concert de tu a tu on el públic, a més de fer un recorregut per l’edifici i visitar un dels pisos de Gaudí, tindrà el privilegi de tenir els intèrprets molt a prop, sentir les seves veus sense microfonia, “a cappella” o acompanyats a la guitarra per Marc Sambola, veure les seves coreografies sense el filtre de les càmeres i rebre les seves emocions de manera directa. Així mateix es convida als espectadors a prendre una copa en un dels espais més màgics i emblemàtics de Barcelona.

Amarcord Grup Vocal ha destacat al programa Oh Happy Day per la seva energia desbordant i per ser capaç d’oferir un espectacle complet on la música, la coreografia i l’emoció caminen en una mateixa direcció per a fer arribar al públic el seu missatge. En aquesta ocasió els assistents poden veure els cantants en un ambient íntim però també en d’altres espais més grans i en un to més explosiu utilitzant fins i tot, en alguns moments, la clau còmica. A més La Fundació Catalunya-La Pedrera ha preparat per aquesta temporada
alguna sorpresa respecte l’any anterior.

L’espectacle “Veus Pedrera Endins” es podrà veure a La Pedrera els divendres 8, 15, 22, 29 de maig i els divendres 5 i 12 de juny a les 21 hores.

Les entrades es poden comprar a través de la web:
www.lapedrera.com/ca/activitats/musica/veus-pedrera-endins-concerts-amb-amarcord

A les taquilles del mateix edifici:
C/ Provença, 261 - 265. 08008, Barcelona. Tel. 902 202 138

Més informació a la web d’Amarcord Grup Vocal:
www.amarcordgrupvocal.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More