dilluns, 4 de maig del 2015

"El Cavernicola" al Poliorama

"El Cavernícola", amb Nancho Novo, arriba al Teatre Poliorama de Barcelona
 4 úniques setmanes

Després de 6 anys d'èxit ininterromput a Madrid, 
Nancho Novo representarà El Cavernícola
a la capital catalana del 6 al 31 de maig

El monòleg més representat de la història de Broadway, 
ha estat qualificat pel New York Times com
 "un fenomen únic"

Aborda els temes més comuns de les relacions 
entre els dos sexes, amb grans dosis d'ironia.

Considerat el monòleg més representat de la història de Broadway, té com a tema principal la interminable guerra de sexes i les relacions de parella. Més de 1.500 representacions i 800.000 espectadors avalen l'èxit de l'espectacle a l’Estat espanyol, representat a Madrid i Barcelona i que l'any 2.000 va guanyar el prestigiós premi britànic Laurence Olivier per la millor obra d'entrenament.

El monòleg, escrit per Rob Becker i representat per ell mateix als Estats Units durant els noranta, s'ha convertit en un èxit de públic i crítica en més de 30 països, sent traduït a un total de 16 idiomes diferents i gaudit per més de 8 milions de persones a tot el món. 

Dirigit per Marcus Von Watchel, El Cavernícola presenta divertides percepcions sobre el feminisme contemporani, la sensibilitat masculina i les zones erògenes aprofundint, sempre amb humor, en els temes més comuns de les relacions entre els dos sexes. Nancho Novo, que porta més de sis anys representant El Cavernícola, també ha dirigit l'obra a Miami i al Brasil.


Nancho Novo és un actor i cantant nascut a La Corunya el 1958. Va estudiar Medicina a Santiago de Compostel·la però va deixar la carrera a la meitat i es va desplaçar a Madrid per incorporar-se a la Escuela de Arte Dramático y Danza. 

Combina la seva carrera d'actor amb la de cantant, compositor i guitarrista de rock en el grup Los castigados sin postre. És col·laborador del programa Hoy por Hoy Madrid de la Cadena Ser i ha realitzat actuacions a El Club de la Comedia. Nancho Novo ha actuat en més de vint pel·lícules, tres sèries de televisió i més de quinze obres de teatre. 

També ha dirigit muntatges teatrals en set ocasions i, al llarg de la seva carrera professional, ha rebut un gran nombre de premis com ara el Premi Biznaga de Plata al Millor Actor de Repartiment al Festival de Cinema Espanyol de Màlaga per Tuya Siempre o dos Premis de la Unió d'Actors per La ardilla roja en 1993 (Millor interpretació revelació) i La Celestina en 1996 (Millor interpretació secundària de cinema).

Del 27 de febrer al 5 d'abril d'aquest any Nancho Novo ha protagonitzat al Teatre Maria Guerrero l'obra Salvator Rosa o el artista, dirigida per Francisco Neiva, amb un gran èxit de públic i critica. La seva feina com a actor, director i productor es veu complementada per les col·laboracions que ha fet com a articulista a Diario 16, El Periódico de Catalunya i El Mundo. A més, també ha publicat les novel·les El solateras (2005), Despertar (2012) i l'assaig El Cibernícola (2014).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More