dimecres, 13 de maig del 2015

Animals de Companyia, fins el 24 de maig

Últimes setmanes d’Animals de Companyia:
fins el 24 de maig al Club Capitol


Animals de Companyia, la comèdia revelació de la temporada, acaba funcions al Club Capitol el proper 24 de maig amb una gran acollida per part de públic i crítica. Després de revolucionar els circuits tradicionals d’exhibició com a espectacle pop-up, el primer text dramàtic de l’actriu i poeta Estel Solé ha omplert la Sala 2 del Club Capitol durant quatre mesos consecutius. Al juny arrenca una gira d’estiu i tardor per diferents teatres catalans i, com al principi, la companyia continua disponible per actuar als menjadors particulars.

Animals de Companyia ha estat un autèntic fenomen de boca-orella, i és un èxit construït des de baix: abans de trepitjar el teatre s’ha representat a més de 70 domicilis particulars de Catalunya, en una aposta personal de Solé per crear el seu propi públic i apropar el teatre a la gent.

Repartiment:  Eduard Buch, Jacob Torres, Mercè Martínez, Míriam Tortosa i Martina Tressera

Una comèdia sobre l’amistat:

Un sopar de benvinguda a una amiga que torna a casa després de dos mesos d’ingrés psiquiàtric és el pretext d’un muntatge coral on Eduard Buch —l’advocat amb una vida grisa—, Jacob Torres —el millor amic d’un protagonista absent—, Mercè Martínez —l’homenatjada que torna a casa—, Míriam Tortosa —la presentadora de televisió sense pèls de la llengua—i Martina Tressera —l’amiga frívola— exploren els límits de la sinceritat, la fragilitat de l’autoestima, els vincles de lleialtat, i el costum com a cohesionant de les relacions humanes.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More