dilluns, 18 de maig del 2015

The Originals Blues Brothers al RAM'2015

DISSABTE 23/05 23:30h · ROUND ABOUT MIDNIGHT ’15 · TEATRE COLISEUM


El soul incombustible dels Blues Brothers tanca la tercera edició del cicle Round About Midnight

El poderós directe de la banda creada per John Belushi i Dan Aykroyd és el darrer d’una tanda de concerts que ha portat a Barcelona a Avishai Cohen, Dhafer Youssef, Jane Monheit, Dianne Reeves i Imany

The Original Blues Brothers tancaran el proper dissabte el cicle del Teatre Coliseum amb una col·lecció de hitsballables i cantables, en la tradició del soul més popular. Habituals del veterà xou Saturday Night Life, del que John Belushi ha estat membre fundador, la formació actual oferirà el seu poderós directe al públic barceloní després de l’èxit espectacular que van tenir l’estiu passat al Festival de la Porta Ferrada. Els històrics Steve “The Colonel” Crooper i Lou “Blue Lou” Marini lideraran la banda en un concert memorable.   

Round About Midnight

El xou de The Original Blues Brothers [23/05] és el concert de clausura d’un cicle pel que han passat la cantant francesa de soul-folk Imany [16/05], la diva del jazz Dianne Reeves [15/05], la cantant novaiorquesa Jane Monheit [02/05], el contrabaixista israelià Avishai Cohen [20/03], i el mestre tunisià del llaüt Dhafer Youssef [18/04]. Round About Midnight ha portat a la ciutat veus de primera línia dins del panorama internacional amb l’objectiu d’oferir un cicle urbà i cosmopolita en un espai únic, on la música a curta distància es dóna la mà amb una oferta d’oci nocturn selecte.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More