dimecres, 13 de maig del 2015

Entrevista a David Pintó

Entrevista a David Pinto, que ens parla de:

"A LA BURGESA", una comèdia musical d'època basada en un relat curt d'Arthur Schnitzler.
Després de l’èxit al teatre Akadèmia torna a Barcelona per una curta temporada al Teatre del Raval.

David Pintó després de l'entrevista, al Teatre del Raval  (Foto ES)
· A la burgesa fa una curta temporada al Teatre del Raval, el teatre dels musicals de petit format, a partir del proper 14 de maig.

· David Pintó i Dani Campos han adaptat un relat de l'autor Arthur Schnitzler convertint-lo en un musical d'època amb regust d'opereta.

· Vestits d'època, escenografia amb quadres impressionistes de Jordi Bulbena de Comediants, música en directe (piano i violí) i un ritme escènic que no dóna treva a l'espectador.

· Una comèdia divertida i romàntica plena de picades d'ulletl pels amants del gènere musical.

Repartiment:
Alfred Von Wilmers: Albert Mora
Josephine Weninger: Laia Piró
Piano: Josep Ferré
Violí:  Ana Fernández Pellicer  i
          Laura Marín Canellas

Sinopsi:
"Dos rics avorrits de la seva quotidiana comoditat decideixen disfressar-se de gent vulgar per viure una autèntica història d'amor. L'atzar i el destí farà que un caigui en les mans de l'altre i s'enamorin perdudament. A partir d'un relat curt d'Arthur Schnitzler, "A LA BURGESA" és una comèdia esbojarrada que ens transporta a la Viena burgesa de tombants de segle".

Amb direcció escènica de David Pintó -que n'ha fet el llibret i la lletra de les cançons- apostant per l'humor esbojarrat, la direcció musical de Dani Campos que ha convertit la peça en un musical amb regust d'opereta, i una escenografia colorista, "A la burgesa" promet una hora continuada de gaudi amb la feina interpretativa de Laia Piró i Albert Mora, música en directe, vestuari d'època i una acurada posada en escena.

L'espectacle es re-estrenarà el proper 14 de maig al Teatre del Raval, el teatre dels musicals de petit format.

Link video promocional: https://youtu.be/b5PUj-IsAr4

Dani Campos, músic i compositor, ha treballat amb La Porta dels Somnis, Nebula, With the Calm, Ahi Band i acompanyant artistes com Sergio Makaroff, Manel Fuentes, Andre Tonelli, David Guapo, Pablo Mannise, Frank Mercader Band, entre molts d'altres. En teatre destaca “Mortadelo y Filemón”, “La Bella y la Bestia” Germans de Sang , Goodbye Barcelona i Wild Horses. Compagina la seva feina amb Wave Factory Studio i a treballar amb el seu projecte personal “Llúmia” presentant el seu primer álbum “Trossos d’una vida sencera”, pel país.

David Pintó, actor, director i lletrista, es va formar com a actor a l'Institut del teatre. Va treballar amb La Cubana a l'espectacle "Mamá, quiero ser famoso" i ha dirigit "John i Jen", "Des de l'ombra", "Flor de nit en concert", "Bandalismes", "Nit de musicals", "Live in Burlesque" del Molino, "Danny i Roberta" i "Over the Moon". També ha fet d'ajudant de direcció en els musicals "Mar i Cel", "Super3 el musical" i "Magical History Club". Dels seus últims treballs destaca "Mares i Filles" un musical que ha escrit i dirigit juntament amb Clara Peya.

 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More