dimecres, 6 de maig del 2015

Barcelona Beatles Weekend


Santi Carulla de Los Mustang
La 'beatlemania' s'acomoda a Barcelona,
a Les Corts, del 26 al 28 de juny

En la presentació d'aquest magnífic projecte varem tenir la oportunitat de parlar amb Josep Ma Francino. 
Podeu escoltar l'entrevista en aquest  ENLLAÇ

I amb Santi Carulla, 
a qui també podeu escoltar des de aquest ENLLAÇ


‘Barcelona Beatles Weekend’, el macro festival que reunirà, del 26 al 28 de juny, les 15 millors bandes tribut del famós grup de rock i pop de Liverpool, i comptarà amb la presència del que va ser primer bateria dels mitics The Beatles, Pete Best.

Seran tres dies de 'beatlemania' al barri de Les Corts, un projecte que ha alçat l’‘Associació Cultural Beat-Les Corts’. Un esdeveniment musical i social que acollirà Barcelona, quan faltaran pocs dies per complir-se 50 anys del concert de The Beatles a la Plaça de Toros Monumental.

Aquest és un projecte molt meditat en els últims anys desprès de veure com en les grans ciutats d’arreu del món celebren festes, diades, setmanes de la música, etc., a fi de festejar el que va ser la gran revolució musical en la història de la música popular: Els Beatles. No hi ha ciutat on no hi hagin grups tribut o grups clons que fan arreu: concerts, trobades, conferències, Fires del disc, etc. dedicades a aquest grup referència de la música contemporània.

Precisament el 2015 és un any emblemàtic per a organitzar la primera edició del Barcelona Beatles Weekend, doncs fará 50 anys del concert de TheBeatles a la Monumental de Barcelona el 3 de Juliol de 1965. Un quartet procedent de Liverpool que hauria de revolucionar la música, la societat i la cultura.

De la mà de l’Associació “Beat-les Corts” neix aquest somni que esperen que es faci realitat: no només celebrar el 50è aniversari de l’actuació dels Fab Four, sinó establir un projecte que es transformi en un fet anual, el darrer cap de setmana del mes de juny, amb repercussions per tota Barcelona.


En aquesta primera ocasió totes les activitats musicals, lúdiques i culturals del Barcelona Beatles Weekend tindran lloc en el districte de Les Corts, però en el futur la idea és implicar a tota la ciutat.

Tots els fans dels Beatles i els amants de la música en general podran gaudir d’un cap de setmana únic, sota la marca «Barcelona»: un esdeveniment anual on tots podrem gaudir, compartir, escoltar i sentir l’energia i la màgia que la música dels Beatles genera.

Personatges d’alt nivell acadèmic, social i musical ens fan suport en aquesta aventura, com en Josep Maria Francino (Exdirector general de Catalunya Ràdio, entre molts altres càrrecs), Magí Crusells (Professor d’Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i expert en Història dels Beatles), escriptors reconeguts com Jordi Zaragoza, Josep Molist i l’Ivan Moldes, els millors col.leccionistes del mòn Beatle a nivel internacional, com el mateix Francino, en Ferran Vallejo, en Jordi Melgosa o en Vicenç Comas o l’Amparo García o en Joan Casafont. Tots ells preparats en la línea de sortida per tal de realitzar aquest certàmen des de l’Associació Beat‐Les Corts.

Trobareu tota la informació de les diferents activitats, així com dels diferents grups que hi participaran, en aquest  ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More