dimecres, 20 de maig del 2015

Entrevista a José Luis Gómez

Entrevista a José Luis Gómez,
que ens parla d'aquests "ENTREMESES" de Miguel de Cervantes
que ell dirigeix i que es presenta al Teatre Romea del 20 de maig al 7 de juny


Arriben al Teatre Romea els Entremeses de Miguel de Cervantes, una producció del Teatro de la Abadía, que celebra enguany el seu 20è aniversari. José Luis Gómez, dirigeix l'espectacle, format per tres cèlebres peces còmiques: La cueva de Salamanca, El viejo celoso i El retablo de las maravillas. Interpretats per un grup d'actors que inclou a diversos membres del repartiment original, l'encant popular i la força de la paraula de Cervantes tornen a cobrar vida en aquestes tres cèlebres històries còmiques, situades en un àmbit rural, al voltant d'amors, desitjos, enganys, gelosia i astúcia.

Sinopsi:

"Un retrobament amb la vida i amb el teatre"

Un dels primers espectacles que s'han inscrit a la memòria de La Abadía i del públic va ser Entremeses, fruit d’un llarg procés de formació i investigació amb una sèrie de joves actors, molts dels quals segueixen vincultas a La Abadia i tot ells al mateix temps molt sol·licitats tant per teatres públics com privats, cine i televisió.

Amb ocasió del seu XX aniversari, La Abadia es retroba amb els Entremeses –La cova de Salamanca, El vell gelós i El retaule de les meravelles-, interpretats per un grup d’actors entre ells varis membres del repartiment original. Amb l'escenografia del pintor José Hernández, recentment desaparegut, l’encant popular i la força de la paraula de Cervantes tornen a agafar vida amb aquestes tres cèlebres històries còmiques, situades a l’àmbit rural.

Trobareu un vídeo promocional en aquest  LINK


 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More