dimecres, 20 de maig del 2015

Últims espectacles de la temporada al Lliure


Al maig i juny tornaran Un enemic del poble i Els dies feliços i patirem L'onzena plaga.

Un enemic del poble torna a l'escenari de Montjuïc la versió d’un dels textos més coneguts d'Ibsen en l’actualització signada per Miguel del Arco i Juan Mayorga.
I torna per l'èxit obtingut i per l'oportunitat del seu discurs en aquests temps de lògica econòmica i pensament neoliberal.

Intèrprets:
Blanca Apilánez,   Pere Arquillué,   Roger Casamajor,  Mar Casas,  Rafa Delgado, 
Miquel Fernández,  Jaume Garcia,  Miquel Gelabert,  Eli Iranzo,  Mónica López,  
Jordi Martínez,  Anabel Moreno,  Joan Raja,  Santi Ricart  i   Andrea Ros

12/06 funció accessible amb sobretítols per a persones amb discapacitat auditiva i audiodescripció per a persones amb discapacitat visual

7/06 col·loqui amb la companyia després de la funció.

Del 28 de maig al 21 de juny a Montjuïc. Més informació aqui


Els dies feliços és el tercer espectacle de la temporada 13/14 que s'ha guanyat el lloc gràcies a l'entusiasme del públic. 

Emma Vilarasau serà un cop més la Winnie de Sergi Belbel en la peça de Beckett. Un al·legat de la vida davant l'adversitat produït pel Teatre Lliure i que compta també amb Òscar Molina al paper de Willy.

Del 3 al 21 de juny al Lliure de Gràcia. Més informació aquí


L'onzena plaga és la tercera proposta de la trilogia Tot pels diners, encetada amb Mammón de Nao Albet i Marcel Borràs el 10 d'abril, i seguida de Cleòpatra d'Iván Morales, en cartell fins al 24 de maig.

Una parella, que no es pot separar per qüestions econòmiques, intenta mantenir una aparença de normalitat fins que un element tòxic surt a la llum i revela la podridura de la seva quotidianitat més íntima. Aquesta obra, escrita perVictoria Szpunberg, no vol parlar de la parella, sinó de com l’estructura mercantil ho destrueix tot.

David Selvas assumeix la direcció d'questa coproducció entre el Teatre Lliure i La Brutal que està interpretada per: Laura Aubert, Javier Beltrán, Paula Blanco, Pol López, Mima Riera, Manel Sans, David Verdaguer i el mateix David Selvas.

Del 4 al 21 de juny a l'Espai Lliure de Montjuïc. Més informació aquí


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More