dilluns, 4 de maig del 2015

Programació maig al Lliure

PROGRAMACIO DEL MES DE MAIG AL TEATRE LLIURE


Al maig, Cleòpatra al Poble Sec i Shakespeare a Benicàssim


El muntatge de Miguel del Arco d'Un enemic del poble d'Ibsen torna a finals de mes.

La segona proposta de la trilogia Tot pels diners, encetada amb Mammón de Nao Albet i Marcel Borràs el 10 d'abril, arriba de la mà d'Iván Morales. Dylan Bravo, el personatge que fa de fil conductor de la trilogia, després de viure quinze anys en una Babilònia de pecat i corrupció, torna a Barcelona per intentar retrobar-se amb els seus orígens i esperant desintoxicar-se de la seva afició al sexe de pagament i a la coca. Acaba llogant una habitació al passeig de la Puríssima Concepció, al Poble Sec, a casa d’una dona peculiar, la Isabel. Ella rebrà en breu la visita inesperada de la filla que no va poder cuidar mai, la Paola, que porta una bossa Kipsta carregada de problemes. Cleòpatra és unacoproducció entre el Teatre Lliure i La Brutal i estarà interpretat per Anna Azcona, Clàudia Benito i Manel Sans.

Del 6 al 24 de maig a l'Espai Lliure de Montjuïc. Més informació aquí

Sergi López i Jorge Picó ens faran un Fora d'hores a partir de fragments de textos de Shakespeare, Ovidi i Montaigne i del personatge d'un jove anglès que arriba a l’estació de Benicàssim amb un iPod. Shakespeare a Benicàssim és una lectura personal dels clàssics més canònics.

4 de maig al Lliure de Montjuïc. Més informació aquí

Torna la versió d’Un enemic del poble, un dels textos més polèmics i coneguts d'Ibsen, en l’actualització signada per Miguel del Arco i Juan Mayorga. Per l'èxit obtingut i per l'oportunitat del seu discurs en aquests temps de lògica econòmica i pensament neoliberal.

Interpretat per Blanca Apilánez, Pere Arquillué, Roger Casamajor, Mar Casas, Rafa Delgado, Miquel Fernández,Jaume Garcia, Miquel Gelabert, Eli Iranzo, Mónica López, Jordi Martínez, Anabel Moreno, Joan Raja, Santi Ricart,Andrea Ros, aquest muntatge és una producció del Teatre Lliure.

Del 28 de maig al 21 de juny al Lliure de Montjuïc. Més informació aquí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More