dimarts, 9 de juny del 2015

"Píaf! The Show" al Teatre Tívoli

Barcelona se suma als actes de celebració oficial 
del centenari d’Edith Piaf amb tres úniques funcions de 

“Piaf!  The Show” 
al Teatre Tívoli, els dies 12, 13 i 14 de juny

Inspirada en la pel·lícula “La Môme” 
—guanyadora de dos Òscar, un Globus d’Or i quatre BAFTA–
 arriba al Teatre Tívoli, en tres úniques funcions:
divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 de juny, 
la seva versió escènica “Piaf! The Show”. 

L’espectacle aterra a Barcelona després de finalitzar la seva gira per Brasil on ha aconseguint un gran èxit de públic i de crítica. El diari carioca O Globo parlava d’ Anne Carrere, l’intèrpret de Piaf, com “la francesa que s’ha guanyat l’escalfor del públic”

Barcelona se suma als actes de celebració oficial del centenari del naixement d’Edith Piaf —que acabaran el desembre a París— amb aquest muntatge que explica la vida i carrera de la immortal cantant francesa en la increïble veu d’Anne Carrere.

Els espectadors podran gaudir d’imatges inèdites de la intèrpret d’himnes com “La Vie en Rose” o “Je ne regrette rien”, en un seguit d’audiovisuals sobre la vida i obra de la cantant i dels seus contemporanis. “Piaf! The Show” proposa un viatge per la fascinant vida de Piaf de l’humil barri de París on va néixer als escenaris on va convertir-se en una llegenda viva amb un transfons històric apassionant: la convulsa Europa dels anys 30 als anys 60 i el París bohemi de després de la Segona Guerra Mundial.


Anne Carrere: l’esperit de “Piaf!”


Anne Carrere (1985, Toulon. França) arriba a Barcelona acompanyada de quatre músics per posar-se a la pell d’Edith Piaf, després de que la seva veu i carisma captivessin Gil Marsalla, productor de “Piaf! The Show”. El seu talent es veu corroborat per Germaine Ricord, amiga i confident d’Edith Piaf, que assenyala la semblança entre totes dues cantants.

Amb estudis de teoria musical, flauta i piano, als 12 anys va començar a donar classes de veu amb Daniel Bastian i formació teatral amb Didier Biosca. Combina una rigorosa formació artística amb els seus estudis fins que obté una llicenciatura literària. Després munta la seva primera banda i arrenca la seva carrera damunt dels escenaris. Amb aquest background, la seva capacitat creativa i una veu que calca la de Piaf, Carrere porta al Tívoli un espectacle inoblidable. 

PIAF! THE SHOW amb Anne Carrere, en el centenari del naixement d’Edith Piaf, 
a Barcelona, els dies 12, 13 i 14 de juny de 2015 al Teatre Tívoli

Espectacle subtitulat, en dos actes de 45 minuts amb una pausa.

Entrades a partir de 25€ a 
www.tickets.grupbalana.com, www.ticketmaster.es i a les taquilles del Teatre Tívoli

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More