dimarts, 30 de juny del 2015

Tornen Les NIts d'Estiu al CaixaForum

CADA DIMECRES DE JULIOL I AGOST

Les Nits d’Estiu converteixen CaixaForum Barcelona en escenari musical i teatral de luxe, 
de l'1 de juliol al 26 d'agost

L’Obra Social ”la Caixa” engega una renovada programació de les Nits d’Estiu que omplirà les vetllades dels dimecres a CaixaForum Barcelona de les millors propostes artístiques arribades d’arreu del món. 

L’espectacle que donarà el tret de sortida el proper 1 de juliol serà El musical participatiu, produït per l’Obra Social ”la Caixa” i que recupera les grans produccions de teatre musical dels últims temps a càrrec d’un cor participatiu format per més de 200 cantaires i les veus de Mariona Castillo i Jordi Vidal.

La programació musical serà un dels principals atractius de l’estiu, amb les actuacions del senegalès Ablaye Cissoko, el saxofonista Dani Nel·lo o els conjunts Big Band Basket Beat Barcelona i Spanish Brass Luur Metalls.
Big Band Basket Beat Barcelona, dimecres 12 d'agost a les 22h.
Les Nits d’Estiu tornen a apostar per un format multidisciplinari, amb nombroses activitats de dansa (Ens ballem?, Monòlit), teatre (Lampedusa beach, Escenes d’infants) i poesia (Sensualitats, Pablo Neruda viene volando, El dubte melòdic).
Mercè Sampietro i Eduard Iniesta, dimecres 15 de juliol a les 20h.
No faltarà tampoc una altra de les principals apostes de l’Obra Social ”la Caixa” d’enguany, la música electrònica, que gràcies al programa DNIT s’ha fet un lloc privilegiat dins la programació del centre i que enguany durà noms destacats de la música experimental com Laurel Halo, Throwing Snow o Ripatti A/V show feat. Poemproducer.
Throwing Snow, dimecres 15 de juliol a les 22h.
Trobareu més informació dels diferents concerts en el web de Les Nits d'Estiu al Caixa Forum

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More