divendres, 19 de juny del 2015

La Reina de les Neus a la Programació familiar del Jove Teatre Regina



"LA REINA DE LES NEUS"
al Jove Teatre Regina
els dies 27 i 28 de juny a les 18h.

SINOPSI:
Molt abans de la nostra història, fa molt i molt temps, un mag enrabiat amb el món va crear un mirall que només reflectia la lletjor i la maldat de les coses. La curiositat dels éssers alats que vivien amb aquest mag va fer que volent-lo enlairar per provar-lo els rellisqués de les mans i s'esmicolés en mil bocins que s'escamparen per tot el món i ompliren de lletjor el cor, la mirada i el pensament de tots aquells on es clavaren.

Els protagonistes d'aquesta història són dos amics inseparables a qui agrada molt d'estar junts, jugar, aprendre coses i escoltar les històries que l'àvia de la Gerda els explica. 

Una d'aquestes històries és la d'una dama misteriosa anomenada la Reina de les Neus, capaç de congelar l'ànima de qui toqui amb el dit.L'endemà d'una gran nevada tots dos surten a fer guerra de boles de neu a la plaça, amb tan mala sort que dins una de les boles de neu que va a petar a l'ull d'en Kay hi ha un trosset d'aquell vell i horrible mirall. 

A partir d'aquí en Kay passa a ser un nen trist i solitari que no vol estar amb ningú, tampoc amb la seva bona amiga Gerda. Una nit gèlida s'enfila al seu trineu i la Reina de les Neus després de tocar-lo amb el dit se l'emporta pres al seu palau de gel. Decidida i convençuda que el trobarà la Gerda emprèn un viatge ple de dificultats, dubtes i aventures per recuperar el seu estimat amic.

L'ESPECTACLE:
La Reina de les neus és una adaptació teatral del clàssic de Hans Christian Andersen que porta el mateix títol i posa sobre la taula el valor de l’amistat enfront la por que paralitza i aïlla. 

L'objectiu de Bot Teatre, de Vilafranca del Penedés, és oferir als infants una experiència teatral en tota regla a través de la combinació de diferents llenguatges escènics tals com la música, la narració, la interpretació i el tractament de l’espai i la llum.  

Un Espectacle molt acurat, que combina la música original i en directe amb la narració dramatitzada

El resultat del treball d'aquesta jove companyia és una proposta teatral amb dosis de poesia i humor, que convida a la reflexió sobre l’experiència de la soledat i la importància de l’amistat i que va més enllà del tractament ensucrat i artificiós de les emocions. En definitiva, una obra que estimula la imaginació i introdueix els infants en el món del llenguatge teatral.

Trobareu és informació en el web del Teatre Regina des de aquest  ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More