dimecres, 10 de juny del 2015

Torna el cicle Instint al Barts


Torna INSTINT [la fórmula coneixement + entreteniment]

BARTS · 15 DE JUNY DE 2015 A LES 20.00 h.
amb Artur Mas presentat per Iñaki Gabilondo
“El Estado de la Nación”

El cicle de conferències INSTINT, organitzat per El Terrat, The Project i Dies Tontos, torna a l’escenari del BARTS per apropar al gran públic el pensament dels líders d’opinió, com el President Artur Mas i el periodista Iñaki Gabilondo.

Per a aquesta tornada, després de quasi un any de parada, INSTINT aposta fort i fa pujar a l’escenari el President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el periodista de reconeguda trajectòria intel·lectual Iñaki Gabilondo. Una xerrada, titulada “El Estado de la Nación”, en el decurs de la qual ambdós convidats debatran sobre Catalunya. Es tracta de dues personalitats profundament implicades en la idea del futur del nostre país: el president Mas, que lidera políticament el procés per la independència, i el periodista basc, que ha expressat públicament la seva preocupació en comprovar que Catalunya se’n va, que està fent tot el que cal fer per marxar, davant de l’immobilisme per part dels que la volen a Espanya. Dues concepcions molt diferents del camí que ha d’emprendre Catalunya però que coincideixen en l’interès per la situació i la voluntat de parlar-ne. Una trobada inèdita, en un ambient distès, on el discurs elaborat i la capacitat d’escoltar estan assegurats, un fet quasi impossible tenint en compte els precedents del debat.

Un sol espai, el BARTS, dues posicions i el desig de dialogar sobre un tema que sovint genera tensió. Una trobada per tractar l’assumpte amb cordialitat i bon humor. Aquest és l’INSTINT d’Artur Mas i Iñaki Gabilondo, el primer d’una nova temporada de conferències que ens oferiran moments únics i singulars.

INSTINT amb la seva fórmula “coneixement + entreteniment” ha captivat a quasi 10.000 espectadors en les dues darreres temporades i ha exhaurit les 700 localitats del BARTS amb molts dels noms que han pujat a l’escenari. Unes conferències que han estat protagonitzades per personalitats com Ferran Adrià, Risto Mejide, Teresa Forcades, Xavier Sala-i-Martín, Jordi Évole, Ana Pastor, Kilian Jornet, Lluís Llach, Gerard Piqué o els germans Roca, entre molts altres. Unes xerrades que es caracteritzen per ser divertides, dinàmiques, compromeses i valentes i que des del 2013 han pres el pols de l’actualitat.

Les entrades per aquest INSTINT ja estan a la venda a través dels canals convencionals:
Taquilla del teatre – BARTS (Av. Paral·lel, 62. Barcelona)
Preu de l’entrada: 14€ + despeses de gestió.

Per a més informació: www.instint.tv i www.barts.cat 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More