dijous, 10 de desembre del 2015

El llarg dinar de Nadal al Maldà


EL LLARG DINAR DE NADAL. Cia. La Ruta 40
Al Teatre Maldà

Sinopsi:
A casa de la família Bayard el gall d’indi és a punt i el vi, a les copes. Un any més es reuneixen al voltant de la taula i mengen, estimen, ploren, neixen, beuen, enyoren, riuen, moren… I repeteixen rituals, ecos i cançons, de generació en generació. I comparteixen la tragèdia quotidiana i eterna del pas del temps.

A través de la seva història, veurem els canvis en els costums i hàbits d’una part de la societat americana en el canvi del segle XIX al XX, en una peça teatral singular, carregada d’humanitat, humor i tendresa. Us convidem a viure 90 anys a través dels seus 90 dinars de Nadal, perquè “només el pas del temps pot curar-les aquestes coses”.

Text:  Thornton Wilder 
Traducció:  Víctor Muñoz i Calafell
Director:  Alberto Díaz
Intèrprets: 
Bruna Cusí,  Ignasi Guasch,  Aina Huguet,  Jose Pérez-Ocaña,  Magda Puig, 
Maria Rodriguez Soto / Berta Giraut,  Joan Solé
Producció: La Ruta 40

Trobareu més informació i un vñideo promocional en aquest  ENLLAÇ

Qui són?

La Ruta 40 és una companyia de teatre fundada l’any 2011 a Barcelona pels actors Alberto Díaz, Albert Prat i Sergi Torrecilla, per donar sortida a noves inquietuds artístiques i generar projectes propis, tant de creació com de representació de textos ja existents i amb la col·laboració d’altres actors, dramaturgs i directors. Teatre de text, artesà i amb una mirada contemporània.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More