divendres, 4 de desembre del 2015

El Gran LLibre Màgic al Teatre Goya

El Teatre Goya estrena:
 El Gran Llibre Màgic, 
el primer espectacle familiar de la temporada 15-16 

A partir del 5 de desembre: 6 úniques setmanes! 


El Teatre Goya presenta El Gran Llibre Màgic, el primer espectacle familiar de la temporada 2015-2016. El nou musical de la companyia T-Gràcia explica les aventures de dos venedors ambulants del segle XIX que han de descobrir qui hi ha al darrere del malefici que fa que "El Gran Llibre Màgic" esternudi constantment, canviant el final de tots els contes, i posar fi a les alteracions provocades per aquest conjur.

A partir del 5 de desembre i durant 6 úniques setmanes, El Gran Llibre Màgic oferirà una història d’humor, cançons i màgia per a tots els públics en la qual descobrirem situacions insòlites gràcies als personatges que cobren vida a l’interior d'un conte de 4 metres d’alçada amb vida pròpia.

Sinopsi:

El Gran Antonelli i Luiggi Il Castratti són dos xerraires del S. XIX obstinats en la guarició d’absolutament tot utilitzant elixirs de la seva pròpia creació. En aquest muntatge el tàndem de farsants s'embarcarà en una missió plena d'aventures: introduir-se (literalment) en el Gran Llibre Màgic i aconseguir que els personatges dels contes tradicionals deixin de patir alteracions provocades pel conjur de la malvada Virus.
Ho aconseguiran? Paraula de Xarlatà!


Els creadorsAlbert Gràcia i David Ávila es van conèixer al musical El rey león l’any 2011, muntatge en el qual interpretaven els coneguts personatges Timón i Pumbaa. Fa més de deu anys que ambdós produeixen i dirigeixen teatre, i han decidit unir forces i emprendre un nou projecte en comú, basat en la distorsió dels contes tradicionals. 

Molt humor, cançons i màgia és el que trobarem en quant s’obri la primera pàgina d'El Gran Llibre Màgic. 
Un conte per a riure de por...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More