dijous, 10 de desembre del 2015

Els veïns de Dalt incorpora canvi en el repartiment

Carme Pla s'incorpora al repartiment d'Els veïns de dalt de Cesc Gay, 
coincidint amb les 100 funcions de l'obra al Teatre Romea.


Carme Pla substituïrà Nora Navas en el paper de Laura. 


L'espectacle estarà en cartellera fins el 24 de gener.

Els veïns de dalt celebra aquests dies les seves 100 primeres funcions i ja l'han vist més de 43.000 espectadors. Entre el 29 de gener i el 20 de març inicia una extensa gira arreu de Catalunya que els portarà a més de 30 poblacions.

Els veïns de dalt varen tornar a fer una segona temporada al Teatre Romea de Barcelona després de la gran acollida que van tenir per part de públic i crítica. Aquesta obra va suposar el debut de Cesc Gay com a director teatral i és una comèdia que reflexiona sobre la vida en parella i la sexualitat a través de dues parelles que viuen en un mateix edifici. Un text fresc i àgil en el que Cesc Gay toca amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença.

La història comença quan una nit l’Anna (Àgata Roca) i en Juli (Pere Arquillué) conviden a sopar els seus veïns, la Glòria (Carme Pla) i en Salva (Jordi Rico) per ensenyar-los el pis i per agrair-los l’ajuda que els hi van donar quan es van instal·lar a viure a l’edifici. A mesura que passa la nit, l’Anna i en Juli van descobrint les tendències sexuals dels seus veïns, fet que els porta a replantejar-se la seva pròpia relació de parella, que està plena de retrets i immersa en una monotonia. L’enfrontament amb els veïns i entre ells dos, els porta al límit i els fa prendre decisions definitives sobre la seva relació.

CARME PLA:

Membre de T de Teatre des dels inicis, ha participat en tots els projectes de la companyia. També ha participat en els muntatges Tres dones i un llop (de Javier Daulte, direcció de Carol López), Hamlet (de William Shakespeare, direcció d’Oriol Broggi), No és tan fàcil (de Paco Mir, direcció de Josep M. Mestres) i La filla del mar (d’Àngel Guimerà, direcció de Sergi Belbel), entre d’altres. Dirigeix i interpreta els espectacles unipersonals, Contes Sorneguers de Pere Calders i Humor Humà. Ha participat en sèries i programes de televisió de TV3 (KMM,La Sagrada Família, Laura, Plats bruts, Efectes secundaris, Laura, Dones d’aigua, Tres pics i repicó, Tres estrelles d’El Tricicle), TV2 (Plàstic), Antena 3 TV (Los ladrones van a la oficina), Canal Plus (Crack) i Telecinco(Hospital Central). Ha participat en les pellícules La nit que va morir l’Elvis d’Oriol Ferrer, Ficció i A la ciutat de Cesc Gay i No et tallis ni un pèl de Francesc Casanovas. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More