divendres, 4 de desembre del 2015

Entrevista a William Giribaldi del Circ Raluy

L'emblemàtic Circ Raluy ha tornat a Barcelona, per presentar "Àltius"

En William Giribaldi amb l'Enric Sunyol  (Foto TV)
Esteu escoltant l'entrevista que varem tenir la oportunitat de mantenir amb William Giribaldi

(Foto TV)  Les germanes
Kimberley i Jillian Giribaldi Raluy  
S'ha presentat el nou espectacle del Circ Raluy, que torna un any més a plantar la seva carpa al Port Vell de Barcelona per passar-hi el Nadal. 

La companyia familiar presenta en aquesta ocasió el seu nou espectacle, Àltius, un clam a assolir la perfecció, la bellesa, i compartir l’admiració. El triomf de l'esforç, el talent i la perseverança. Àltius és allò que només saben fer els millors. I per assolir aquesta perfecció, l’espectacle compta amb tres números internacionals d’altíssim nivell: Pasha Voladas (Bielorrússia), mestre de les barres; el pallasso Bobylevi (Rússia) i la troupe de malabaristes i equilibristes Alexandros (Romania).

El Circ Museu Raluy, història viva del circ, s’instal·la a Barcelona 
per estar-s’hi tota la temporada nadalenca i quedar-se fins el dia 14 de febrer. 

Raluy és més que un circ: és una nissaga, el bagatge i l'experiència artística de la família Raluy, que durant 80 anys ha girat al voltant del món. 

El circ Raluy és també museu itinerant 
amb carruatges del segle XIX i XX perfectament conservats.

La proposta combina el circ més clàssic i familiar, marca de la família Raluy, amb apostes innovadores i d’elevat contingut artístic i reconeixement internacional. 

La seva carpa, estrenada ara just fa un any, farà que els espectadors saltin en el temps i l’espai per submergir-se en un univers captivador, guarnit amb detalls que els remetran al passat. Quan el Circ Raluy és a Barcelona, l’efecte es multiplica ja que el petit i singular món del Circ Raluy viurà capbussat dins un altre món màgic: el del període nadalenc, entranyable i captivador, compartint història i records, autenticitat, cultura, esdevenint un pol d’atracció per als seus visitants, participants i públic.

Una part de la troupe del Circ Raluy  (Foto TV)
Teixint complicitats entre tradició i modernitat, els Raluy continuen cercant la perfecció tècnica i la qualitat i conviden el seu públic familiar a compartir aquesta fantàstica oportunitat de gaudir de bon circ dins la seva bellíssima carpa. 

Benvinguts barcelonins, un any més, 
al Circ Museu Raluy

Trobareu més informació i dates de les funcions
en el nostre anterior article, des de aquest  ENLLAÇ 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More