dimarts, 8 de desembre del 2015

CINC, al Versus Teatre

Arriba CINC una nova proposta musical per a tots els públics. 
al Versus Teatre, a partir de l'11 de desembre-

Un espectacle musical al més alt nivell amb cinc intèrprets sobre l’escenari i música en directe.

Els encarregats d’explicar-nos mil històries a través de la paraula i la música són:
Sylvia Parejo  (Los Miserables, Operación Triunfo), 
Judith Tobella  (Los Miserables, Fang i Setge), 
Laura Daza  (La Festa Salvatge, Dies Normals), 
Jan Forrellat  (Per sobre de totes les coses, Los Miserables) i 
Marc Flynn  (Per sobre de totes les coses, Gerónimo Stilton & Fantàstics).

Un recorregut per les grans obres que ens ha deixat el teatre musical amb el segell de David Pintó (Mares i Filles, John i Jen, Over the Moon) a la direcció escènica.

Arriba CINC al Versus Teatre, una nova proposta musical per a tots els públics. Un recorregut per les grans obres que ens ha deixat el teatre musical amb el segell de David Pintó (Mares i Filles, John i Jen, Over the Moon) a la direcció escènica i amb Marc Vilavella (Ojos Verdes, Mar i Cel) com a coach actoral. 

Marc Sambola (Oh Happy Day Tv3, Projecte Rwanda) crea de nou uns arranjaments únics per a l’ocasió. Després d’espectacles com Ojos Verdes, Miguel de Molina in memoriam, Le llaman COPLA i el treball discogràfic Punto de Rocío, aquest cop afronta la revisió d’un material exclusivament de teatre musical i es permet totes les llicències en pro del treball actoral, així com per l’arranjament vocal per a cinc cantants.

Les harmonies i la melodia podran respectar-se o no i serà un joc per a l’espectador seguir-los en el seu viatge musical reconeixent i redescobrint les grans composicions que aquest gènere ens ha regalat. Temes de teatre musical que naveguen entre els clàssics populars, els nous clàssics que ja són referents pels amants del gènere, així com petites joies més desconegudes d’espectacles amb menys ressò internacional i comercial, però de gran qualitat musical i discursiva.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More