dijous, 3 de desembre del 2015

S'inaugura el nou Eixample Teatre

La sala renovada obrirà les seves portes el proper dimecres 9 de desembre a les 21h.


L’exitós musical LO TUYO Y LO MÍO inaugura el nou EIXAMPLE TEATRE 
amb aquesta producció de la companyia ConUnCantoEnLosDientes 
en l’espai abans ocupat pel Guasch Teatre de Barcelona (c/. Aragó, 140 al costat del carrer Villarroel).

Dirigida per Joan Mª Segura
i interpretada per Manuel Ramos i Karen Gutiérrez (alternant-se amb Xènia Reguant)

LO TUYO Y LO MÍO es una història de amor narrada amb un popurri de 75 cançons en 75 minuts. 

És un musical original i sorprenent que emociona i fa riure al públic amb la parella protagonista que parla amb cançons, utilitzant com a únic diàleg grans èxits des dels 60 fins avui (Rocío Jurado, Raphael, Mecano, Shakira, Fangoria...).

L’EIXAMPLE TEATRE, gestionat per les companyies TEATRITUS i LA PAPARRA, no és una sala nova a la ciutat, però sí un teatre renovat que s’obre després d’un temps tancat i ho fa amb la intenció de recuperar un espai d’oci per al públic. Un públic que comptarà amb una àmplia i eclèctica oferta de propostes escèniques de les més variades disciplines artístiques: teatre familiar, òpera, teatre de text, monòlegs, dansa, titelles, cabaret, musicals... 

L’objectiu de l’EIXAMPLE TEATRE és ampliar la programació de la sala amb el màxim de formats i disciplines, amb una atenció especial a lescompanyies de recent formació que requereixen d’un espai d’exhibició per als seus projectes.


L’espectacle que inaugura la sala, LO TUYO Y LO MÍO, és una divertida comèdia musical de petit format que es va estrenar l’any passat amb molt èxit al Club Capitol i ara torna a la ciutat fins el 17 de gener, després de captivar al públic de Madrid i de més de 40 ciutats en la seva gira per tota Espanya.

També en aquesta fase inaugural, coincidint amb els Nadals, l’EIXAMPLE TEATRE presenta, juntament a LO TUYO Y LO MÍO, l’espectacle familiar en format musical EL CONTE DE NADAL de la companyia Sim Salabin Teatre i UN PRÍNCEP DE RIURE, un musical de titelles per petits i grans.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More