dilluns, 28 de desembre del 2015

Festa de Cap d'Any al Poble Espanyol


Torna la festa de Cap d’Any del Poble Espanyol,
la més emblemàtica de Barcelona

Per 27è any consecutiu, el Poble Espanyol serà l’escenari de la festa més emblemàtica de Cap d’Any a Barcelona, i també la més gran. Acomiadarem el 2014 i donarem la benvinguda a l’any 2015 amb campanades en directe, raïm, cotilló, copes i bona música fins la matinada. Els èxits més actuals sonaran de les 22:30h i fins les 6 del matí en aquest recinte únic a Barcelona.

El Poble Espanyol, situat a pocs metres de les fonts màgiques de Montjuïc i molt ben comunicat amb el centre de Barcelona, es consolida com l’espai de referència a la ciutat per celebrar el Cap d’Any. La festa ampliarà la zona de barres i es desenvoluparà en quatre ambients diferents: la Plaça Major, un gran i còmode espai a l’aire lliure; la carpa; la Plaça Aragonesa i una nova àrea VIP, una confortable zona ubicada en una mítica discoteca, que estarà reservada a un número limitat de persones. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA:
Preus:
Entrada normal: 35€ anticipada / 40€ el mateix dia 31 a les taquilles del Poble Espanyol
Entrada VIP: 50€ anticipada les 200 primeres entrades (les següents, 55€) / 60€ el mateix dia 31 a les taquilles del Poble Espanyol

Horari: de 22:30h a 6h 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More