dijous, 24 de desembre del 2015

Els clàssics van al cabaret, al Teatre Akadèmia



ELC CLÀSSICS VAN AL CABARET
Una vetllada de riquesa musical i força interpretativa

En doble programació al Teatre Akadèmia

Amb:  Uma Ysamat (veu i piano) i Josep Colom (piano), sota la direcció d'Andrea Segura
Música: A. Schönberg, E. Satie, C. Debussy, I. Stravinsky, entre d’altres

Els clàssics van al cabaret comparteix escenari amb La importància de ser Frank fins el 17 de gener. 

L'espectacle parteix de cançons de diferents compositors musicals, al més pur estil berlinés, que busquen divertir i provocar al públic.

La cantant d'òpera Uma Ysmat i Josep Colom, reconegut pianista del nostre país, ens conviden aquestes festes de Nadal a passar una bona estona i compartir amb ells una vetllada de riquesa musical i força interpretativa.

La idea de l'elaboració d'aquest programa, va sorgir a partir de les cançons que Arnold Schönberg va escriure a principis del passat segle, en un moment de jove maduresa. El fet que un compositor que ha passat a la història amb músiques d'enorme transcendència i que va idear un sistema de composició nou i fecund, manifestés també sense complexes el seu aspecte frívol i sarcàstic amb lletres subversives o picants, d’una estilització de música lleugera i un component canalla del seu entorn, ens va induir a buscar obres per a piano amb el mateix esperit i també en el music-hall o el circ, d’altres compositors alemanys, francesos i russos del mateix període. Tots ells situats per la història en primera línia de la música "culta", per a recrear una imaginària sessió de cabaret utilitzant aquestes peces entre les cançons de Schönberg.

Dissabtes i diumenges a les 18h. Espectacle en català

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More