dijous, 10 de desembre del 2015

20a edició del Circ d'Hivern


El Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9Barris,  Portlligat 11-15. Barcelona, 
arriba a la seva 20a edició amb:  Garbuix


5 dones: Lola Ruiz, Serena Vione, Juana Beltrán, Jessica Arpin i Jessica Martín 
són les protagonistes de l’espectacle, que es podrà veure a partir del 12 de desembre 
Garbuix serà dirigit per Guillem Albà i Alberto Feliciate.
Clara Peya firma la música, creada especialment per l’espectacle 

El Circ d’Hivern arriba enguany a la seva 20a edició, 
sent una de les manifestacions circenses amb més trajectòria de la ciutat de Barcelona

L’Ateneu Popular 9Barris arriba aquest any a la 20a edició del seu Circ d’Hivern, que es podrà veure del 12 de desembre de 2015 al 10 de gener de 2016 a l’Ateneu Popular 9Barris. Cada any, des de fa dues dècades, l’Ateneu ha propiciat un espectacle de circ de factura pròpia, potenciant així aquesta disciplina des de diverses vessants: producció, exhibició i posterior distribució.

El dia de l’estrena, el 12 de desembre, es presentarà UNO, 
el nou espectacle de la cia de Dansa Vertical DelRevés

El Circ d’Hivern ja és una de les manifestacions circenses amb més trajectòria de la ciutat de Barcelona.


L’Ateneu Popular 9Barris ha presentat avui el seu nou Circ d’Hivern, Garbuix. Enguany, aquest espectacle de circ de factura pròpia, propiciat per l’Ateneu arriba a la seva 20a edició, i es podrà veure del 12 de desembre de 2015 al 10 de gener de 2016 a l’Auditori del mateix Ateneu. El Circ d’Hivern ja és una de les manifestacions circenses amb més trajectòria de la ciutat de Barcelona. L’Ateneu segueix així la seva tasca després de rebre la Medalla d'Honor de la ciutat per part de l’Ajuntament de Barcelona, en reconeixement a la seva tasca social.


L’estrena

El dia 12 de desembre tindrà lloc l’estrena de Garbuix, en una gran festa que inclourà 3 espectacles en un. La inauguració de l’espectacle serà a les 22h, però abans, a les 20:30 es podrà veure UNO, un espectacle de dansa vertical de la companyia DelRevés. Després de l’estrena de Garbuix se celebrarà una sessió musical amb The Rigodonians. Les entrades per aquesta primera funció ja estan exhaurides.

Aquest any, el Circ porta per títol Garbuix. La proposta reuneix dalt de l’escenari cinc noies amb una àmplia trajectòria dalt dels escenaris, de les perxes, les teles i els trapezis: Lola Ruiz, Serena Vione, Juana Beltrán, Jessica Arpin i Jessica Martín. 

Firmen la direcció de l’espectacle Guillem Albà i Alberto Feliciate, que tornen a treballar plegats després de coincidir el 2013 a l’Escola de Circ Rogelio Rivel. Guillem Albà arriba a la direcció del circ d’Hivern en un moment dolç de la seva carrera: ha voltat pel món sencer amb el seu espectacle de clown esbojarrat Marabunta i ha format part de l’elenc de l’aplaudit Rhum. També ha dirigit la posada en escena de la gira Miralls i Miratges de Love of Lesbian i ara treballa amb el grup Txarango.

Garbuix promet ser un espectacle carregat de poesia i de bon humor: un joc, un embolic i molta energia.

La música, de Clara Peya, ajudarà a crear un ambient màgic a l’escenari de l’Ateneu. La jove compositora està creant una banda sonora a mida de l’espectacle, un element que serà clau, conjuntament amb el vestuari de Roberta Petit, la il·luminació d’Oriol Ibáñez i Ignasi Solé, la coreografia de Bàrbara Martín i l’escenografia creada per L’Estaquirot Teatre i Efímer.

Més informació: garbuix.ateneu9b.net

Funcions obertes al públic:
Del 12 de desembre fins al 10 de gener
De dilluns a dissabte a les 19h
Diumenges a les 18h
No hi ha funcions del 13 al 18 de desembre, 24 i 31 de desembre i 5 de gener.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More