dimecres, 29 de juny del 2016

Festival Barcino a l'Almeria Teatre

9ª edició del Festival a l’ALMERIA TEATRE, del 28 de juny al 28 de juliol

El Festival BARCINO 2016 presenta una programació vertical que inclou teatre, cabaret i música

L’ALMERIA TEATRE (c/. Sant Lluís, 64, Barcelona) inaugurarà el BARCINO 2016 – 9ª edició del Festival Romà de Barcelona amb l’espectacle Corazón idiota, un concert còmic en el que Malena Vieytes interpreta cançons que recorren els paisatges emocionals de l’ànima des de l’humor irreverent (única funció).

BARCINO, que va néixer l’any 2007 com a off off Grec, es presenta com una plataforma per a propostes escèniques i audiovisuals de gran valor artístic però que, per diversos motius, no encaixen en les programacions estables i circuits convencionals. 

La novetat d’enguany és la programació vertical, és a dir, cada espectacle es veurà el mateix dia de la setmana durant tot el Festival, del 28 de juny al 28 de juliol. Això permet que, per les dinàmiques del públic, els espectacles puguin funcionar millor gràcies al boca-orella.

L’humor també és l’ingredient bàsic d’El Show del Happy Pollo de ChickenFem Teatre que podrà veure’s a l’Almeria Teatreels dimecres 29 de juny, i 6, 13, 20 i 27 de juliol. L’obra és una comèdia incisiva que, des de l'esperit de joc i l'honestedat, pretén criticar una sèrie de valors culturals que vivim i que patim: la ficció de què tots som consumidors burgesos.

Els dijous 30 de juny, i 7, 14, 21 i 28 de juliol, es representarà La gent que em veu de Francis CIA, un duel entre la llibertat i la submissió, la ingenuïtat i el desencís, el valor de l’amistat i l’amargor de la solitud.

Completa la programació, els divendres, 1, 8, 15 i 22 de juliol, De la Miss a la Mitad, un espectacle que fusiona teatre i cabaret per explicar-nos l'apassionant història real de l’Adolfo, un jove veneçolà i homosexual que somia amb ballar, la fama i viatjar per tot el món. Després de guanyar-se un cert reconeixement a Barcelona com a ballarí i transformista, una malaltia l'obligarà a replantejar la seva vida. Enfilat a les seves sabates de taló, aquesta orgullosa diva del Paral·lel ens explica l'altra cara de l'èxit amb el seu particular sentit de l'humor i reivindica la seva faceta artística per sobre de la seva discapacitat visual.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More