divendres, 10 de juny del 2016

Torna: Dona no reeducable


TORNA MÍRIAM ISCLA AMB:  
DONA NO REEDUCABLE
El monòleg de Stefano Massini es podrà veure del 15 al 22 de juny al Lliure de Gràcia.

El monòleg Dona no reeducable, sota la direcció de Lluís Pasqual, 
novament a Gràcia,

Una altra oportunitat per veure Miriam Iscla encarnant la periodista russa Anna Politkóvskaia, víctima del terrorisme d'estat el 2006 per anar en contra del posicionament rus en el conflicte txetxè.

Amb aquestes funcions completem l'exhibició d'un monòleg que, juntament amb CrecEnUnSolDéu -del mateix autor i interpretat per Rosa Maria Sardà-, va obrir la temporada. Dues produccions del Teatre Lliure.

Lluís Pasqual, ho explica així:

"La curiositat per Stefano Massini, aquesta nova veu del teatre europeu, em va portar en molt pocs dies a posar-me en contacte amb ell, a llegir-me els seus textos que no coneixia. 

L’autor que ha enlluernat els espectadors aquesta temporada amb Lehman Trilogyhavia escrit feia tres anys, en homenatge a la periodista russa Anna Politkóvskaia, assassinada per l’anomenat terrorisme d’estat, un text: Dona no reeducable. 

Em va semblar que amb aquest segon monòleg, també extraordinari, i que també tenia la cara i la veu d’una actriu, Míriam Iscla, podíem enriquir encara més aquest nou diàleg dels nostres espectadors amb l’autor. 

I així hem fet el que abans se’n deia un programa doble. Decisions gairebé sobre el terreny, tal com semblen escrits els dos textos de Massini. Teatre d’urgència. Urgents. Necessaris."0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More