dilluns, 6 de juny del 2016

Diversiones originales, al Teatre Condal


El Teatre Condal  presenta, dins del seu cicle Variety, a partir del 9 de juny:
"DIVERSIONES ORIGINALES"
el darrer espectacle de b vocal, el grup a cappella de referència a l'Estat espanyol, 
que  l'any 2015 van celebrar el seu 20 aniversari ,després d'un intens periple internacional.

Un espectacle indispensable per als amants de la música, el teatre i l'humor.

Intèrprets: Alberto Marco, Fermín Polo, Carlos Marco, Augusto González i Juan Luis García

Diversiones originales és el segon espectacle estrenat al Teatre Condal en el marc del Variety, el nou festival d'estiu d'una de les sales més emblemàtiques de l'avinguda del Paral·lel. Variety és una proposta fresca, original i sorprenent que amenitzarà els vespres d'estiu del Condal a base d'humor, música i circ per a tots els públics. 

Sinopsi:
Qui veu per primera vegada un espectacle de B vocal s'exposa a un autèntic repte: entendre com un quintet vocal espanyol fundat el 1995, ha aconseguit després de 20 anys de trajectòria professional, guanyar 2 premis europeus i 5 premis als EE.UU, i convertir-se en tot un fenomen a capella en països com Xina, amb deu grans gires realitzades, i a Corea del Sud, omplint auditoris com el Sejong Culture Center o el Seoul Arts Center de la capital coreana.

A Diversiones Originales ofereixen un fidel reflex d'aquesta internacionalitat, del virtuosisme i la intensitat interpretativa, a més de transmetre tota l'energia i la comicitat dels seus millors xous en directe. En aquest espectacle barregen tots els estils musicals amb el seu inconfusible segell d'identitat d'humor i música a cappella.

Un èxit indiscutible. No en va, figures de reconeixement mundial com Daniel Rabinovich dels Luthiers han dit d'ells "Veus i humor en perfecta harmonia, b vocal ofereix un espectacle im… pecable”.

Una producció de: Con la boca producciones

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More