divendres, 3 de juny del 2016

Programació Cicle DespertaLab

DespertaLab, el Cicle de Creació escènica, 
organitzat per la Sala Àtrium i Nau Ivanow, 
presentarà, en aquesta nova edició, 
tres muntatges
entre el 8 de juny i el 24 de juliol, 
que es podran veure a la Sala Àtrium

La primera proposta es:

DRAMABURG
de: Carlos Perelló
Del 08-06-2016 al 19-06-2016

Director:   Guillem Geafaell
Intèrprets:
Laia Alberch, Rafa Delacroix, Georgina Latre i Xavier Torra

Sinopsis:
Un jove periodista es capbussa dins les entranyes del esdeveniment més glamurós de l’any. Retransmetent en directe per a tot el món, vol, amb una única pregunta, despullar l’estrella principal de l’espectacle, deixant en evidencia la seva superficialitat i inconsciència. 

Però la gala convertirà la puresa del periodista en part del espectacle, corrompent-la, utilitzant-la per mantenir l’audiència al màxim fins a un final explosiu.

DRAMABURG és una reflexió sobre la civilització de l’espectacle. Sobre com convertim en producte tot allò que queda pur i natural en nosaltres, convertint-nos en còmplices i turistes de la destrucció del nostre món.

A continuació:
NO HI HA BOSCH A SARAJEVO 
de:  Begoña Moral, que també assumeix la direcció.
Del 29-06-2016 al 10-07-2016

Intèrprets: 
Albert Bassas,  Roger Batalla,  Xavier Grivé,  Andrea Martínez, Guillem Motos,  Pol Para,  Núria Rocamora,  Carol Rovira
i  Laura Tamayo

Sinopsi:
1992. Guerra de Bòsnia, ciutat assetjada de Sarajevo. Un franctirador serbi busca retrobar-se amb una dona bosniana a qui va estimar abans de l´inici de la guerra. Cap dels dos amants pot ser el mateix ara que la mort els envolta. Tots dos són alhora víctimes i botxins. Amb ells, una parella sèrbia, un soldat de l´ONU i un corresponsal de premsa es converteixen en testimonis i protagonistes del terror.

Allà plou cendra constantment, i aquí, a Barcelona, assistim a les olimpíades, impassibles al seu patiment.

I per acabar:
Y-X O LA FIDELITAT DELS CIGNES NEGRES
de:  Laia Alsina Ferrer, que també n'assumeix la direcció.
Del 13-07-2016 al 24-07-2016

Inperprets:
Sergi Gibert,  Andrea Martínez,  Andrea Portella,  Martí Salvat
 i  Josep Sobrevals.
Companyia El Martell

Sinopsi:
Si esteu llegint això és que ens estimeu. O que heu sentit alguna espècie d’atracció inesperada per una obra amb un títol tan desafortunat com “YX (o La fidelitat dels cignes negres)” i esteu intentant esbrinar de què tracta. O potser és que esteu secretament enamorats d’algun dels nostres actors i, per tal de tenir tema de conversa i quedar bé, us voleu assegurar que entendreu l’espectacle. 

Sigui com sigui, si esteu llegint aquesta sinopsi feta per encàrrec i a altes hores de la nit intentant combinar això del teatre amb qualsevol altra feina precària, és perquè heu sentit un impuls, per petit que sigui, vinculat a l’amor. 

Si és així, si heu sentit amor, amor vertader, -el de les pel·lícules de Hollywood o el dels contes de fades-només us fa falta seguir el vostre instint i venir a veure “YX”, un caramelet romàntic que hem cuinat a foc lent. Això sí, si realment ens estimeu, més val que no torneu mai més al teatre i que no goseu anar a veure, no goseu ni somiar amb cap altre espectacle. Sou el nostre públic i, si ho féssiu, ens sentiríem profundament traïts. I ploraríem. Molt.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More