dijous, 3 de novembre del 2016

Abans de l'estrena, al Eixample Teatre


ABANS DE L'ESTRENA, escrit i dirigit per JAUME VILLANUEVA
interpretat per FERRAN RAÑÉ i la seva filla, la ballarina i coreògrafa JOANA RAÑÉ.

al Teatre de l'Eixample, carrer Aragó 140

Esteu escoltant la primera part de l'entrevista amb Ferràn i Joana Rañé
la segona part la trobareu en l'enregistrament del nostre programa 190, en aquest  ENLLAÇ


Un espectacle que vol ser un homenatge a la professió d'actor, a les seves virtuts, els seus defectes i les seves relacions familiars. Un espectacle basat en històries reals. Amb molta veritat i plè de mentides.

De dimecres a dissabte 20:30h
Diumenges 19h
Només fins el 13 de novembre, improrrogable!

Abans de l’estrena ha estat el projecte propiciat per VICCC 2016 que torna a revifar els meus vincles vitals i creatius amb Osona, amb Guilleries-Collsacabra i que van determinar una bona part de la meva primera activitat professional (Joglars,Tossal Teatre...)

Joaquim Oristrell va ser el gran provocador d’aquest projecte per tal que intentéssim aquest mà a mà la meva filla Joana Rañé -ballarina, coreògrafa i actriu- i jo. Fins ara només havíem coincidit en treballs al cinema o a la televisió.

Es tracta, doncs, d’un espectacle on compartir els nostres coneixements de teatre i de dansa, les nostres vivències i records comuns, afrontant el gran repte de trobar-nos tots dos sols a l’escenari.

Si be existien uns primers apunts autobiogràfics, Jaume Villanueva l’autor i director, construeix una decidida i absoluta ficció teatral on el ventall de pares i filles en el cor d’una nissaga teatral, es multiplica i es torna més universal. Les despulles familiars del primer actor Ramon Martí i de la seva filla Anna, ballarina, ens commouen. Semblen certes, tretes de la realitat...o no.

Ens expliquen que:
"Hem treballat conjuntament en una dramatúrgia posant a prova les nostres ben diferents teatralitats. Dediquem aquest Abans de l’estrenaal mon de l’espectacle, a les seves gents i a nosaltres mateixos. Ha significat una gran implicació personal. Acte d’amor i d’entrega escènica que ens ha permès unir el desig de compartir i de transcendir amb temes que ens atrauen: pares i filles, teatre i dansa, veritat i engany... l’amor i la mort."

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More