dimecres, 16 de novembre del 2016

Torna: You say tomato

YOU SAY TOMATO  de Joan Yago
A PARTIR DEL 16 DE NOVEMBRE · SALA 2 DEL CLUB CAPITOL
ANNA MOLINER i JOAN NEGRIÉ
Dirigits per  Joan Maria Segura Bernadas


La darrera comèdia de la Sala Trono torna a la cartellera de Barcelona per aclamació del públic

L'èxit de la passada temporada a la Sala Muntaner de Barcelona, així com l'espectacular gira que You Say Tomato ha fet per Catalunya —on cada cap de setmana aterra en algun teatre—, i que l'ha portat fins a Sud-amèrica, i el Premi Serra d'Or al millor text aquest 2016, han animat els productors i, sobretot, els dos actors que la defensen —i gaudeixen— funció rere funció a tornar a la cartellera de Barcelona, amb la intenció de passar-hi el Nadal. 

La sala 2 del Club Capitol acull a partir de dimecres 16 de novembre aquesta singular proposta, aclamada per públic, xarxes socials i crítica, on el diàleg còmic i la música lleugera construeixen una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l'art en el món en què vivim, sobre la satisfacció i la felicitat en les relacions de parella, i, en general, sobre tot allò que ens trobem el dia que deixem de ser joves i de tenir tota la vida per endavant.

Joan Ma. Segura Bernadas dirigeix Joan Negrié (Tirant lo blanc, Barcelona, El professor Bernhardi, El loco y la camisa i co-fundador de la Sala Trono de Tarragona, productora de l'espectacle) i Anna Moliner (Mar i Cel, Toc Toc, Una història catalana, Barcelona, Liceistes i cruzados, No feu bromes amb l'amor, ...) en un text de Joan Yago (Bluf, La Nau dels Bojos, ...) que ens acosta la relació d’una parella sentimental i professional que es qüestiona el sentit del seu destí i de la seva pròpia relació minuts abans de fer el seu darrer concert, que els ha de treure de penes econòmiques.

Sinopsi:

Santi, fill renegat d'una llarga nissaga d’orquestristes de comarques, i la Rosó, cantant des de ben petita i estrella televisiva dels anys noranta, porten 10 anys vivint junts. La seva història d'amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o un altre, al capdamunt de l’escena catalana. 

Els anys han passat i aquest dia no ha arribat. Ara no tenen més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, la seva història d’amor i quina de les dues coses està destruint l’altra.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More