dilluns, 21 de novembre del 2016

Molt soroll per no res, torna al TNC


Molt soroll per no res, de William Shakespeare, amb direcció d’Àngel Llàcer,
torna a la Sala Gran del TNC amb un nou repartiment

El nou repartiment de Molt soroll per no res   (Foto TV)

David Verdaguer,  Sílvia Abril,  Aida Oset,  Josep Palau,  Jordi Coll,  Lloll Bertran,  Albert Triola, Òscar Muñoz,  Guillem Albà,  Víctor Gómez,  Georgia Stewart,  Jordi Vidal,
Màrcia Cisteró,  Enric Cambray  i  Pau Ferran
Esteu escoltant l'entrevista que varem tenir l'oportunitat de mantenir amb la Silvia Abril

Silvia Abril amb l'Enric Sunyol   (Foto TV)
Molt soroll per no res, de William Shakespeare, amb direcció d’Àngel Llàcer i direcció musical de Manu Guix, torna al TNC després d’aplegar més de 30.000 espectadors la temporada passada.

L’espectacle compta amb un repartiment de 15 actors i actrius, 8 dels quals són noves incorporacions, i amb una orquestra de 10 músics, tocant en directe dalt de l’escenari.

Aquesta obra, amb traducció de Salvador Oliva i adaptació de Marc Artigau, Manu Guix i Àngel Llàcer, es podrà veure a la Sala Gran del TNC del 24 de novembre de 2016 a l’1 de gener de 2017.

Àngel Llàcer situa la comèdia més festiva de Shakespeare durant l’època daurada del cinema popular americà dels anys cinquanta, i transforma la mascarada dels amants de Sicília en l’ebullició d’un plató que posarà en crisi la frontera que separa ficció i realitat.

Entre el desig i l’orgull, els amors i les inseguretats, una gran companyia d’actors i actrius ballarà al ritme de la música en directe de Cole Porter, per convertir aquesta comèdia romàntica, tenyida per les ombres del melodrama, en un apassionat cant a la vida. Una apologia de la sensualitat com a motor de la nostra existència.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More