dissabte, 5 de novembre del 2016

Programació novembre Teatre del Raval

PROGRAMACIÓ DE NOVEMBRE AL TEATRE DEL RAVAL

CONTINUEN AMB L'ÈXIT! 
Pròrroguen tots els espectacles:

Testimoni de càrrec, d'Agatha Christie
Orgasmos, la comedia
Màgia Junior (espectacle infantil)


*  TESTIMONI DE CÀRREC, d’Agatha Christie
Prorrogat fins el 27 de novembre

Intèrprets:  
Jep Barceló - Empar López - Pep Martínez - Muntsa Tur – Lluis Altés - Enric Cervera  
Xavier Serrat - Montse Miralles - Sergio Alfonso - Berton Fernández -  Roser Ràfols

Direcció : Pepa Calvo  

Horaris : dijous i divendres a les 20h, dissabtes a les 19h i diumenges a les 18h. 
Preu taquilla: 22€ / Durada: 1 hora 45 minuts / Idioma: Català

Sinopsi:
Leonard Vole és acusat de l'assassinat de la senyora French, una rica anciana amb qui mantenia una relació amistosa. El presumpte mòbil del crim és la possibilitat d'heretar els béns de la difunta. Tot i que les proves en contra seva són aclaparadores, Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa.


Testimoni de càrrec (títol original en anglès Witness for the Prosecution) és una pel·lícula de Billy Wilder, estrenada el 1957 i protagonitzada per Charles Laughton, Marlene Dietrich i Tyrone Power. És l'adaptació de l’obra teatral d'Agatha Christie estrenada el 1953.

Tal com es demanava als cartells originals de la pel·lícula, nosaltres també demanem al públic: 
“En parlaràs, però si us plau, no expliquis el final!”

L’ESPECTACLE:

L'èxit de crítica i públic van convertir TESTIMONI DE CÀRREC en el fenomen de la temporada passada. Les xifres parlen per sí soles:  Més 10.000 espectadors i més de 800 espectadors han pujat a l'escenari per a formar part del repartiment, en el paper de Jurat.

Aquest muntatge té un al·licient afegit, al està format el jurat per espectadors que volen participar en l’espectacle. L’espectador pot ser actor per un dia i gaudir de l’emoció de pujar a l'escenari en un espectacle professional i de viure i veure l’obra des de l’interior; trencant la quarta paret, per a què l’escenari i la sala formin un únic espai. Una experiència irrepetible sens dubte.

L’estètica de l’espectacle pretén evocar el cinema en blanc i negre dels grans mestres, doncs aquestes seran les úniques tonalitats utilitzades en escenografia i vestuari. 

 

*  ORGASMOS, la comedia, de Dan Israely
Prorrogat fins el 27 de novembre

Dijous i Divendres a les 22:30h. Dissabtes a les 21:30 i Diumenges a les 20:30h.
Preu taquilla: 20€ / Durada: 1h i 20 min / Idioma: Castellà

Amb:   Roger Pera i Cristina Brondo (Covers: Joan Olivé i Sam Sánchez)
Direcció:  Oscar Contreras
Música: Pep Sala

ORGASMOS es una comedia que trata las diferencias entre hombres y mujeres y la convivencia en pareja. Se remonta desde Adán y Eva hasta la actualidad. Una buena manera de ver que aunque exista una guerra de sexos siempre terminan por ser el mejor complemento el uno para el otro.

ORGASMOS es una divertida comedia que nos hará reflexionar. En resumen, un auténtico manual de auto-ayuda para enfrentarse a los retos de vivir en pareja, que no son pocos.



*  MÀGIA JÚNIOR (Espectacle infantil)
Edat recomanada: a partir 4 anys

Dissabtes a les 17h i diumenges a les 12h.
Preu taquilla: 14€ / Durada: 55 minuts / Idioma: Castellà i Català

9 años consecutivos en cartel y más de 100.000 espectadores hacen que Màgia Júnior se considere el espectáculo familiar de referencia de los sábados y domingos en Barcelona. 

Con la magia y el humor como hilo conductor es el espectáculo ideal para disfrutar en familia en el Teatre del Raval. Entra de lleno en el mundo de la magia de la mano de los mejores ilusionistas del país. 

Participación, ilusión y diversión son los ingredientes de éste éxito sin precedentes en Barcelona. Magos como Raphael Capri , Brando y Silvana, Mag Xavi, Mag Marín, Mag Sergi, Mags de Cat i Mag Roc están esperando a toda la familia en este divertido espectáculo del Teatre del Raval.

Amb: Raphael Capri , Brando y Silvana, Mag Xavi, Mag Marín, Mag Sergi, Mags de Cat i Mag Roc
Direcció: Borja Rabanal

Compra anticipada de tots els espectacles a www.ticketea.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More