dimecres, 9 de novembre del 2016

Festival Snow Barcelona, al Poble Espanyol

Let’s Snow BCN, un festival ple d’experiències
i descobriments pels més petits,
 de l’11 al 13 de novembre al Poble Espanyol


· Al primer festival d’esquí i esports de muntanya de Barcelona nens i nenes descobriran el mushing o, el que és el mateix, l’esport que consisteix en moure’s en trineu amb l’ajuda de gossos de la raça husky

· Una zona d’aventures i una pista de patinatge seran els altres grans atractius d’aquest festival. 

Let’s Snow BCN 2016, el primer festival d’esquí i esports de muntanya de Barcelona, obrirà les seves portes de l’11 al 13 de novembre al Poble Espanyol amb la voluntat de convertir-se en un esdeveniment de referència dins el sector però també de consolidar-se com una alternativa de lleure familiar anual a la ciutat.

Al costat del gran mercat d’esquí i altres activitats dirigides als adults, el festival inclourà propostes pensades perquè nens i nenes es familiaritzin amb la cultura de la neu i gaudeixin dels esports de muntanya sense sortir de la ciutat. Només entrar al recinte, els assistents trobaran una pista de patinatge de 120 m2, i a la zona pícnic, una zona d’aventures on nens i nenes podran gaudir del rocòdrom, la tirolina, un parc d’agility i slackline.

I el plat fort: el mushing! Els més petits coneixeran els gossos de raça Siberian Husky i s’instroduiran en l’esport dels trineus estirats per aquests animals. Podran interactuar amb ells, fer-se fotografies i fins i tot passejar sobre un patí de muntanya estirat per aquests gossos, aprenent a donar-los les ordres bàsiques. Les mateixes sensacions que es tenen quan es fa aquest esport sobre la neu... en aquest cas sobre terra!

A més, els més grans i que tinguin certa experiència en esports de neu podran atrevir-se amb l’eslàlom alpí en línia, el patinatge roller ski o el taller de patinatge.

I per descansar una estona sense deixar de viure emocions fortes, al teatre del Poble Espanyol s’hi projectarà els tres dies de festival una selecció dels millors curts de la darrera edició d’Skimetraje, festival de curtmetratges d’esquí i snow rodats als Pirineus.

Totes les novetats del sector en un sol espai

Let’s Snow serà un gran espai expositiu en el qual es podran descobrir de primera mà les darreres novetats dels professionals del sector: estacions d’esquí, oficines de turisme, agències de viatges i botigues especialitzades. A més, els visitants podran adquirir el seu forfaits de temporada i el més nou en roba i material d’esquí.

El festival compta amb la participació d’importants estacions d’esquí com La Molina, Masella, Vallter 2000, Port Ainé, Espot, Vall de Núria, Boí Taüll, Baqueira Beret, Les Neiges Catalanes, Aramón i les estacions d’Esquí Nòrdic de Catalunya, així com Turisme de Suïssa –amb Interlaken–, Turisme d’Àustria, Turisme de la Cerdanya i les marques Volk, Fischer, Ellan i Head.

Totes aquestes activitats estan incloses amb el preu d’entrada.

INFORMACIÓ PRÀCTICA:
Horaris: De 10 a 21 hores
Preus: 6€ (taquilla) / 5€ (venda anticipada online)

Més informació i venda d’entrades a www.poble-espanyol.com i a www.letssnowbcn.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More