dimecres, 23 de novembre del 2016

Delikatessen, a la Sala Muntaner


DELIKATES
SEN
A la Sala M
untaner fins l'11 de desembre

Direcció: Joan Ollé
Intèrprets: 
Ferran Aixalà, Eduard Muntada/ Dafnis Balduz, 
Clara Olmo,  Sandra Pujol i Marta Rossell.

Sinopsi: 

Un espectacle teatral cuinat a foc lent, amb textos de moltes èpoques i geografies, regat amb cançons que van des del gregorià fins a Andrea Bocelli, i servit primorosament per la Clara, la Marta, la Sandra, l’Eduard i el Ferran

NOTA DEL DIRECTOR:

"Fa tres anys, el 2013, Salvador Sunyer, director de Temporada Alta, em va proposar inaugurar el seu festival amb un espectacle sobre gastronomia. Per què? 

Els germans Roca i el seu Celler, bons amics de la casa, eren oficialment els millors restauradors del món, i 20 anys abans, quan va néixer Temporada Alta, Al Talleret de Salt hi havia representat un espectacle sobre el menjar i el beure anomenat Degustació. Tot, tot lligava.


El nostre espectacle, que no tenia res en comú amb el seu antecessor, es va representar un sol dia, la nit del 3 d'octubre al Teatre Municipal de Girona, i allà hi era el més florit de la literatura, el teatre i la cuina catalana, gironins sobretot.

Passen tres anys i ja som a Lleida. El meu bon amic Eduard Muntada em proposa dirigir un petit espectacle amb la seva companyia La Remoreu, jo li parlo de la meva sopa de lletres gironina, ell diu que endavant i ens posem a treballar.

Delikatessen no és un plat de segona taula; allò que a Girona va ser una lectura dramatitzada, aquí és tot un espectacle teatral, amb textos de moltes èpoques i geografies, acompanyats amb cançons que van des del gregorià fins a Andrea Boccelli, i servits molt amorosament per als intèrprets.

M'ha encantat treballar amb aquesta estupenda gent que parla una mica diferent de com ho fem a Barcelona. I si això, per poc que sigui, servís perquè la seva parla i el seu talent es passegin més sovint pels escenaris capitalins, catalans, espanyols i internacionals, chapeau!"  Joan Ollé

Durada: 1 h 15 min

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More