dimarts, 8 de novembre del 2016

De la Miss a la Mitad al Almeria Teatre


De la Miss a la Mitad
de la Cia Diversitat Teatral
es presenta al Almeria Teatre, del 10 al 20 de novembre

Intèrprets: Adolfo Álvarez, Judit Saula i Jota Cortés.
Autoria:  Emili Corral i Adolfo Colmenares Álvarez
Direcció:  Emili Corral
Escenografia, vestuari i disseny gràfic: Jota Cortés
Espai sonor i disseny d’il·luminació:  Cristian Nadal Aguado
Cap tècnic:  Cristian Nadal Aguado
Producció:  Diversitat Teatral

Sinopsi:

De la miss a la mitad és un espectacle que fusiona teatre i cabaret per explicar-nos l'apassionant història de l’Adolfo, un Billy Elliot veneçolà i homosexual que somia amb ballar, aconseguir la fama i viatjar per tot el món. 

Després de fugir de la misèria del seu país i guanyar-se un cert reconeixement a Barcelona com a ballarí i com a transformista amb la companyia CHICO’S MAMBO, una malaltia l'obligarà a replantejar la seva vida i l'ajudarà a descobrir l'autèntic valor de la diferència.

Passió, lluita, transformació, reivindicació, acceptació i autenticitat són els elements clau de la vida d’una persona que té com a màxima ser feliç fins i tot en l'adversitat.

Enfilat a les seves sabates de taló, aquesta orgullosa diva del Paral·lel ens explica l'altra cara de l'èxit amb el seu particular sentit de l'humor. I reivindica la seva faceta artística per sobre de la seva discapacitat visual, en un espectacle intens, agredolç, nostàlgic, amb notes de cabaret, ritmes llatins i música de la Raffaella Carrá.

Durada 80 min
Idioma castellà i català

Què es la companyia Diversitat Teatral:

És una companyia que lluita per la normalització dels artistes amb discapacitat, dins dels circuits comercials; fent pedagogia de la diferència i produint espectacles de qualitat i accessibles.
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More