dijous, 3 de novembre del 2016

Fira medieval al Poble Espanyol


El Poble Espanyol us proposa, per segon any consecutiu,

un apassionant viatge a l’Edat Mitjana 


Els dies 4, 5 i 6 de novembre els carrers i places del recinte de Montjuïc es convertiran en un veritable escenari històric de pel·lícula, amb la II Fira Medieval.

Una proposta de lleure per a tota la família

A les activitats que més èxit van tenir en la primera edició s’hi ha sumat algunes de noves com l’exposició de mecanismes de tortura i els espectacles de faquirisme

Després de l’èxit rotund de la primera edició, el Poble Espanyol s’omplirà de nou d’escuts heràldics, estendards i tendals amb la segona Fira Medieval. Nens i adults podran participar d’una llarga llista d’activitats i de tot un poble guarnit per a l’ocasió. 

Tres dies de propostes relacionades amb el món medieval: exhibició de falconeria, mostra d’armament de l’època, combats de mercenaris, mercat d’artesania i alimentació, taberna, animació teatral i musical que es repartirà entre els carrers del recinte i que inclourà malabars, pregoners, cercavila, titelles, contes... 

Com a novetat: una tètrica exposició de mecanismes de tortura i espectacles de fakirs! 

Tampoc hi faltaran tots els personatges destacats de l’època: Ogres, cavallers, joglars, arquers, captaires, follets, botxins, escuders, endevinadors... i la Mort.

Pels més petits hi haurà propostes específiques com:  tir amb arc, una nòria i cadires voladores entre d’altres atraccions, escola de petits cavallers i espectacles diversos. 

Horaris:
Divendres 4/11: De 18 a 23h
Dissabte 5/11: D’11 a 23h
Diumenge 6/11: D’11 a 22h

Preus:
6€ per a residents a Catalunya (a taquilla)
5€ (entrada anticipada online)



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More