diumenge, 6 de novembre del 2016

Òpera for Kits al Teatre Borràs


Qui ha dit que l´òpera és avorrida?

A partir del 13 de novembre arriba al Teatre Borràs: Òpera for Kids
 un espectacle que apropa el món de l'òpera als nostres fills.

A partir del diumenge 13 de novembre a l'escenari del Teatre Borràs de Barcelona es podrà veure l’espectacle musical ÒPERA FOR KIDS on els més petits s’endinsaran al món de l’òpera d’una forma entretinguda i divertida. 

Dirigit per:   Edu Pericas
Interpretat per:  Gemma Martínez,  Anna Belén Gómez,  Albert Gràcia  i  Ulises Ordúñez.


Esteu escoltant l'entrevista amb Edu Pericas i Albert Gràcia

ÒPERA FOR KIDS, és un espectacle lúdic i alhora didàctic, creat amb la intenció de donar a conèixer als nens de sis anys en endavant els conceptes crucials sobre el món de l'òpera.

De la mà de l'esperit de l'Òpera entre riures, explicacions senzilles i inesperats efectes visuals, anirem desgrenant i comprenent els ingredients que conformen aquest art. Tot això amanit, amb petites peces de les parts més emblemàtiques i il.lustratives entre el catàleg de les òperes mes famoses interpretades per quatre cantants joves i versàtils.

L'Òpera com la proposta artística que uneix música, teatre i dansa, però utilitzant com a instrument principal la força de la veu humana sense amplificar, un instrument amb capacitats increïbles capaç de transmetre totes les emocions humanes.

Es tractaran tots els elements principals de l’òpera des del punt de vista de la diversió, el desanfado, l'humor i la sorpresa. L'espectacle neix amb l'objectiu que els nens i nenes gaudeixin d'un apropament lúdic i entretingut al món de l'òpera segurament un art desconegut o molt llunyà per ells.

Perquè la intenció de la proposta no és conèixer l'argument d'una òpera cèlebre sinó que els nostres espectadors puguin atrapar l'esperit de l'òpera i passar-ho bé... tot un repte.

Diumenges a les 12h.
Per a públic de 6 a 99 anys.
Durada: 70 minuts
Espectacle en català


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More