divendres, 18 de novembre del 2016

La desaparició de Wendy, a la nova Sala Beckett

LA SALA BECKETT, a la seva nova seu del Carrer de Pere IV, 228-232, presenta:
"LA DESAPARICIÓ DE WENDY"
de Josep M. Benet i Jornet

Direcció: Oriol Broggi

Repartiment:
Joan Anguera, Diana Gómez, Mar del Hoyo, Antònia Jaume, Xavier Ripoll,
 Josep Sobrevals i Armand Villén


Músic: Carles Pedragosa


Josep Maria Benet i Jornet és l’autor indiscutible del teatre català contemporani. És la figura que enllaça dues èpoques i dues generacions.

El seu teatre és una invitació a deixar-se sorprendre per temes i personatges que, lluny dels tòpics, dels falsos heroïsmes i dels llocs comuns, ens confronten amb la fragilitat i petitesa de la condició humana.

La Sala Beckett vol fer públic el seu reconeixement a l’autor i engega la nova etapa amb una de les seves obres més agosarades: La desaparició de Wendy. Un joc pervers sobre els records, l’imaginari col·lectiu i la moral establerta, a través de l’homenatge al teatre, l’espai de les il·lusions i la màgia compartida.

A La desaparició de Wendy, una companyia de teatre és a punt de començar la representació infantil de l’obra Peter Pan quan un problema amb els decorats els obliga a fer un canvi sobtat de repertori; caldrà distorsionar una mica l’argument…


La desorientació dels actors, que s’han quedat sense el seu personatge o han d’improvisar ràpidament noves situacions fa que emergeixin totes les contradiccions dels contes i els mites de la nostra infantesa.

Oriol Broggi a la direcció, amb un equip artístic i d’intèrprets ideal per a l’ocasió, en són els artífexs.

Trobareu un vídeo promocional en aquest  ENLLAÇ

(Fotos TV)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More