dimarts, 8 de novembre del 2016

Celebracions, al Teatre Regina



"CELEBRACIONS"
(RES A CELEBRAR)
de Joan Codina i Noelia Segura
Del 10 al 27 de novembre al Jove Teatre Regina 


Repartiment: Maria Escalé,  Noelia Segura,  Aleyda Puerto,  Eli Vila,  Paula Bou,  
Raquel Fresno,  Sergi Aguilera,  Óscar Ros,  Manu Zaguirre,  Alan Francisco

Música:  Jaume Sanz
Direcció:  Hugo Guzman

Sinopsi:

"Celebrem la mort i el cap d'any, celebrem Nadal i el dia de l'orgull Gay. Celebrem l'amor i els anys que ens queden encara per anar patint...La vida és una celebració constant, a vegades àcida ... i un pèl amarga"

"Celebracions" és una obra d'escenes independents on els personatges que apareixen o bé tenen alguna cosa a celebrar o bé es troben immersos en una circumstancia festiva. Assistim al llarg d'un any, a diferents tipus de commemoracions. Ells, ridículs i patètics treuen el pitjor que duen a dins a cada vetllada. El pitjor que duem tots a dins pot sortir en el moment més inesperat ... cantant nadales per exemple.


Joan Codina - Autor del text

Es forma com actor a l'escola EÒLIA ESAD i al HB Studio & Alchemist Theatre de Nova York. Realitza diferents cursos de dramatúrgia a càrrec de Pablo Ley, Josep Pere Peyró i Jordi Prat i Coll a l'Obrador de la Sala Beckett.

Com a autor ha estrenat les obres de Microteatre PERO MIRA COMO BEBEN, DEFROST i AMB MARI PAU HUGET i també s'han fet lectures dramatitzades de textos seus com: SAUNA (Sala Beckett) y BAÑO DE MUJERES (Teatre Tantarantana.). Ha dirigit diversos tallers, lectures dramatitzades i adaptacions de clàsiscs en diversos teatres de Catalunya.

L'espectacle:

Els alumnes de tercer any de la diplomatura d'interpretació a Plató de Cinema sempre realitzen una obra teatral a final de curs. 

En aquest cas, i per primera vegada en els anys que els alumnes fan aquest tipus de representacions, la nostra obra"Celebracions, res a celebrar". 

Una obra a partir de les improvisacions realitzades a classe essent, per tant, totalment original; composta per deu escenes de comèdia negra en les quals tothom s'hi pot sentir identificat en algun moment i entrellaçades amb fragments musicals. 

"Celebracions, res a celebrar" i el fet de riure van de la mà.

Espectacle en català i castellà.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More