dijous, 3 de novembre del 2016

El curiós incident del gos a mitjanit, al Poliorama

Torna "El curiós incident del gos a mitjanit"
dirigit per Julio Manrique i protagonitzat per Pol López
tercera temporada, ara al Teatre Poliorama


Pol López està acompanyat per:

Després d'exhaurir entrades durant dues temporades seguides, la famosa història de Christopher Boone, el noi amb la síndrome d’Asperger interpretat per Pol López, torna als escenaris.

L'obra, és l'adaptació teatral, dirigida per Julio Manrique, de la famosa novel·la de Mark Haddon (Premi Whitbread 2003, Premi Guardian, Premi Commonwealth Writers, amb més de 2 milions d'exemplars venuts el primer any i considerada una de les 5 millors novel·les juvenils). El protagonista és en Christopher, un noi de 15 anys extremadament intel·ligent però amb alguns problemes de conducta, que s'enfronta a un misteri per resoldre: l'estranya desaparició d'en Wellington, el gos de la veïna Shears.

A més de novel·lista, el britànic Mark Haddon és professor d'educació especial i treballa amb nens i adolescents amb diferents tipus de trastorns, especialment els d'espectre autista. El nostre protagonista, en Christopher Boone, és un d'aquests nens, igual d'especial i extraordinari. Per homenatjar-los a tots ells i les seves famílies, la recaptació del dia de l'estrena, 26 d'octubre, va anar destinada exclusivament a la Fundació Ludàlia, que promou el lleure i la cultura per a persones amb discapacitat intel·lectual. 

Una producció original del Teatre Lliure. 
Reposició al Teatre Poliorama de la mà de Dagoll Dagom i 3xtr3s


OBRA MULTIPREMIADA

El curiós incident del gos a mitjanit és una obra multipremiada que ha recollit èxits tant de públic com de crítica. 
3 Premis Butaca 2015: a la Direcció Teatral per a Julio Manrique, a l'Actriu de Repartiment per a Marta Marco, a l'Escenografia per a Lluc Castells. 
4 Premis de la Crítica 2015: al Millor Espectacle, al Millor Actor Principal per a Pol López, al Millor Disseny de Vídeo per a Mar Orfila i al Millor Espai Sonor per a Damien Bazin. 
Premi Ciutat de Barcelona de Teatre per a Pol López. 

Aquesta obra es presenta gràcies a la gentilesa de Warner Bros. Entertainment. 




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More