dijous, 20 de novembre del 2014

Deparamo al Barts


DIVENDRES, 21 DE NOVEMBRE A LES 21.30h. al  BARTS

Torna a Barcelona el carismàtic pianista DEPARAMO.  
L’artista s’acomiada d’Espanya per endegar la gira del seu nou espectacle.
El show, amb nova banda i espectacular il·luminació, es veurà en primícia al BARTS
Músic autodidacta, amb una oïda prodigiosa, esdevé tot un fenòmen en directe

Després d’exhaurir les entrades en totes les actuacions de la passada temporada, torna a Barcelona i a la sala BARTS el carismàtic pianista DEPARAMO, creador d’una nova forma d’espectacle. Demà divendres 21 de novembre serà una de les últimes oportunitats de veure’l abans d’endegar una gira internacional per Estats Units, Llatinoamèrica, Brasil i Mèxic.

Aquest mestre de la fusió presenta en primícia a la capital catalana el show que portarà a l’altra riba de l’Atlàntic, i que també es veurà a Madrid el 19 de desembre (Joy Eslava).

El públic podrà viure al BARTS una experiència intensa, enèrgica i sorprenent, sense regles, una barreja continua de gèneres musicals que necessiten un gran treball tècnic i creatiu. DEPARAMO alterna pop-rock, R&B, música clàssica, soul, jazz, house i pop sota el lema “La música no té límits”. Per què no barrejar a Eric Prydz amb Gloria Estefan, Nirvana amb Adele o David Guetta amb The Police? 

Amb el seu piano al capdavant, DEPARAMO, acompanyat per la seva banda, interpreta més de 50 temes versionats enformat ‘medley’ i fusionats en blocs d'estils molt variats, barrejats de tal forma que en el seu conjunt ofereixen un recorregut per la història de la música de l'últim segle fins a l'actualitat.

DEPARAMO també presenta a Barcelona el seu nou disc, THE SHOW, amb tots els temes del seu espectacle, a la venda a partir del 21 de novembre en Spotify, i Tunes i www.deparamo.com, i en primícia en format físic al BARTS, on l’artista també firmarà discos.

Músic autodidacta, productor, compositor i advocat, Miguel Deparamo, neix a Granada el 1984. Es dedica a la música des dels set anys, malgrat que mai ha rebut formació acadèmica musical. La seva primera etapa com a pianista concertista comença als dotze amb actuacions de música clàssica en auditoris i casals. 

Després d'uns anys interpretant als grans autors clàssics i passant per altres instruments com el saxo o la bateria en un grup de pop-rock, DEPARAMO decideix fusionar les seves habilitats al piano amb la música electrònica. Comença en clubs i festivals i descobreix que pot intervenir improvisadament amb el piano sobre qualsevol tipus de música. Al llarg de quatre anys roda el món compartint escenari amb els més reconeguts Dj’s. Però decideix fer un pas més en la seva carrera i lluitar per un somni: crear el seu propi espectacle. 

Molt influenciat pel trance, el gènere electrònic i referents com Robert Miles, Rolling Stones, Nirvana, Beatles o Queen, Rihanna, Beyonce o Alicia Keys i per descomptat la música clàssica, amb autors com Vivaldi, Wagner, crea un nou concepte musical que abasta tots els estils, sota el lema: “la música no té límits”. 

Podeu trobar més informació al web del Barts, des de aquest  LINK

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More