dilluns, 10 de novembre del 2014

"Mares i filles" al Circol Malda

A partir del 13 de novembre es podrà veure al
Circol Maldà, carrer del Pi num 5, el musical
"MARES I FILLES"
amb Nina, Mariona Castillo
 i, al piano,  la magnífica i temperamental Clara Peya 

És la primera creació del tàndem format per:
Clara Peya i David Pintó. 
Un espectacle, de poc més d'una hora de durada,
íntegrament cantat, amb acompanyament de piano en directe.

Mentre llegiu l'article, esteu escoltant un dels temes del musical.

És un collage impressionista de la relació entre una mare (Nina) i una filla (Mariona Castillo) en el moment que la "petita" decideix viure la seva pròpia vida lluny de casa. Aquest petit gest obrirà la caixa dels trons de la mare i aquesta farà tot el que està al seu abast per retenir-la i no deixar-la marxar.

Una obra de teatre amb cançons que té ganes de fer emocionar l'espectador mostrant la humanitat d'aquestes dues dones que no fan altra cosa que cercar la felicitat. El seu amor, la seva pena, les seves tristeses, les seves pors, el seu sentit de l'humor observats des del forat del pany ens permetran descobrir aquestes dues vides anònimes que estan connectades.

Foto TV: David Pintó, Clara Pera, Mariona Castillo i Nina
"MARES I FILLES" és un musical que presenta dues dones amb un vincle estret i indissoluble, una mare i una filla, que necessiten separar-se per continuar endavant amb la seva pròpia vida.
El conflicte, com sempre, esclata quan cap de les dues vol renunciar al que té.
Quan podem tallar el cordó umbilical que ens lliga amb el nostre fill? Què passa quan de cop la nostra mare necessita ajuda? Quin és el límit? Quines són les responsabilitats de cada part? I els drets? I els deures? Per què és tan còmode aferrar-se al passat? Què vol dir ser mare? Què vol dir ser filla?

Els pares són el lloc d'on venim. Quan ens hi enmirallem, descobrim que davant nostre hi som nosaltres mateixos. Dels nostres pares, cal aprendre dels seus errors i agrair-los tot el que ens han ensenyat i donat.

"El dia 11 de Novembre del 2005, Nina i Mariona Castillo van estrenar oficialment "Mamma Mía" a l'escenari del teatre Lope de Vega de Madrid. Exactament nou anys més tard es tornen a retrobar a l'íntim escenari del Círcol Maldà (gestionat per la companyia Els pirates) per fer de mare i de filla una altra vegada. Una preciosa coincidència que encara fa més potent aquest cordó umbilical que uneix a les dues actrius".

Varem tenir la oportunitat de parlar amb les dues interprets:
podeu escoltar l'entrevista amb la Mariona Castillo des de aquest  LINK
I l'entrevista amb la Nina en aquest  LINK

Una producció de Bohèmia's amb la col·laboració de: Círcol Maldà i Teatre Auditori Sant Cugat

 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More