dimecres, 26 de novembre del 2014

Somriures i llagrimes s'estrena al Teatre Gaudi


"SOMRIURES I LLÀGRIMES" en català,
al Teatre Gaudí, a partir del 5 de desembre:
divendres i dissabtes a les 19.30h.
diumenges a les 12h.

Per primera vegada a Barcelona es representarà en català el famós musical de títol original “The sound of music” amb la traducció de “Somriures i llàgrimes”.

Somriures i llàgrimes és un musical ple d’emoció, cançons i melodies que de ben segur formen part del record de moltíssima gent. Un espectacle dirigit a un públic familiar de totes les edats que fa somriure els més petits amb melodies tan conegudes com “Do-re-mi” o “My favourite things” i fa emocionar als més grans amb una història que té un rerefons polític i dramàtic.

Somriures i llàgrimes va marcar la història del gènere musical i, gràcies a la pel·lícula protagonitzada per Julie Andrews, ha conviscut amb moltíssimes famílies durant molts anys. Una companyia de més de 25 cantants, actors i músics representen ara una versió sincera i emocionant d’aquesta obra.

Després d'unes representacions prèvies i de la pre-estrena, el passat 13 de juliol al Teatre Victòria de Barcelona, ara és el Teatre Gaudí el que obre les seves portes, a partir del 5 de desembre, per estrenar un musical, ple de música, coreografies, molts somriures i alguna llàgrima.


Una companyia amb més de 20 actors, 
encapçalats per:
Maria Torras, Albert Muntanyola/Jesús Fernández
Marta Torras, Enric Cusi/Dani Claramunt,
 Naiomi Weiler/Cristina Anchuela...., 
sota la Direcció Musical de Juli Rodríguez,

Sinopsi: 
Maria, una jove aprenent de monja és enviada a fer d’institutriu de la família Von Trapp, formada per set nens i el seu pare vidu, un capità retirat de l’exercit. Maria es guanyarà l’estimació dels nens a través de la música, farà que aquella família recuperi l’alegria i enamorarà el capità Von Trapp amb la seva innocència i dedicació pels nens. Coincidint amb la invasió nazi d’Àustria la família Von Trapp haurà de fugir del país travessant les muntanyes amb l’ajuda de les monges del convent.

La companyia:
"Somriures i llàgrimes, és el projecte d'una companyia de teatre musical fundada pel músic Juli Rodriguez i l’actriu i cantant Maria Torras, tots dos amb una llarga trajectòria tant en el món de l’espectacle com en el camp pedagògic, amb l’objectiu de posar en escena tota mena de musicals i amb la intenció d’omplir un buit de l’escena catalana, especialment en el camp del teatre musical de gran format, que sovint ha de recorre a productores de gran abast, la majoria de les quals, de procedència internacional. 

El teatre musical, sobretot el que es produeix a Broadway o al West End londinenc, exigeix un desplegament de recursos i mitjans inabastables per les companyies de casa nostra. Tot i això, el repte de la nostra companyia és poder mostrar que amb fórmules menys espectaculars però sense desmerèixer la qualitat i dignitat de les obres, també es poden assolir resultats òptims i ben atractius pel nostre públic català. 

La companyia ha produït, amb finalitats pedagògiques i en circuits alternatius, musicals de renom com ara, “Els miserables”, “Grease”, “Mamma Mia!”, “Rent”, “Chicago” o “Oliver”. 

Ara, amb “Somriures i llàgrimes”, s’inicia una nova etapa en el circuit del teatre professional amb vocació de ser una companyia estable de llarg recorregut". 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More