diumenge, 23 de novembre del 2014

"Tot bé, gràcies" al Teatre Principal

EL NOU ESPECTACLE D'HUMOR DE 
CESC CASANOVAS, MIQUEL RIPEU I 
ELÍAS TORRECILLAS:
"TOT BÉ, GRÀCIES"
es podrà veure a partir del 4 de desembre. 
a la Sala B del  TEATRE PRINCIPAL.

Esteu escoltant l'entrevista amb en Miquel Ripeu 

'TOT BÉ, GRÀCIES' (la resposta f`acil a la clàssica pregunta: Què tal tot?) és una comèdia que uneix les narracions de tres homes i les seves dèries. Un espectacle fresc, diferent, dinàmic i ple d'humor surrealista. Ca d'un d'ells (en Cesc, en Miquel i l'Elias) va crear tres històries, tres personatges, i els altres dos segueixen la seva fantasia, interpretant tots els personatges amb els que interactua. A base d'improvització, es van barregen diferents disciplines escèniques.

L'Edu Pericás, l'encarregat de posar ordre a tot aquell desconcert, defineix als tres personatges com a inadaptats socials, tres nens que juguen a "tot s'hi val"

Foto TV:  Miquel Ripeu, Elias Torrecillas i Cesc Casanovas
I el Miquel Ripeu afegeix:
"L'humor és una tragèdia portada al límit. Això ho sabem la majoria dels actors còmics. Quan ens ajuntem uns quants, tots acabem lloant als mateixos: els Monty Pyton, Rubianes, The Chanclettes, Cassen.... i tots els nostres referents tenen una cosa en comú: expliquen històries d'una manera particular.

Un dia ens vam trobar tres actors, el Cesc Casanovas, l'Elias Toreccilas i jo... i vam parlar.... dels monologuistes. L'stand Up Comedy ho omple tot, ens diverteix i, què coi, quan està ben fet, ens agrada molt! Tot be, gràcies, és la nostra declaració de principis.

Perquè plantar-se a un escenari i explicar el que li passa a un personatge? Aquesta és només una de les dimensions de la història. Volem viure el personatge, interactuar amb ell, plantejar-li reptes....

En aquesta obra, nosaltres tres, composem més de 120 caràcters diferents, improvisem, juguem al mim, juguem amb la música, juguem amb les pelis, amb les veus, les imitacions... Sorprenem a l'espectador cada 30 segons (més o menys), i ho fem amb un sol objectiu: fer riure. Com deia abans, l'humor és la tragèdia portada al límit. Ara toca veure quin és aquest límit" 

Foto TV. Miquel Ripeu amb l'Enric Sunyol

 

L’espectacle es podrà veure a partir del 4 de desembre a la Sala B del Teatre Principal de Barcelona dintre de l´acord signat entre aquest teatre i la productora ANEXA, a fi de donar continuïtat a una programació teatral estable en aquest emblemàtic espai de Les Rambles. Una programació que va començar amb en Jordi Martínez i "Els homes són de Mart i les dones de Venus", que va acaparar un gran èxit de públic.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More