dilluns, 3 de novembre del 2014

Fórmula #NanoTeatre a Gràcia


Gràcia estrena una nova fórmula teatral: #NanoTeatre

Els dissabtes 8, 15, 22 i 29 de novembre es podran veure obres de 
15 minuts en espais poc convencionals dels Lluïsos de Gràcia. 
Una comissió artística formada per:
 Marc Rosich, Ivan Labanda i Marc Angelet 
ha seleccionat les propostes participants.

#NanoTeatre, el primer cicle de teatre de petit format de la Vila de Gràcia, s’estrenarà dissabte 8 de novembre. És una iniciativa d’un grup de joves dels Lluïsos de Gràcia que ho organitza voluntàriament.

La convocatòria per participar al cicle ha estat un èxit. Han arribat un total de 39 propostes entre les quals hi ha textos de Miki Esparbé, Marta Bayarri i Jordi Centellas, i actors com Javier Beltrán, Betsy Túrnez i Eduard Buch.

Una comissió artística formada per professionals del sector (Marc Rosich, Ivan Labanda i Marc Angelet) ha seleccionat les 16 obres participants, que es podran veure els dissabtes 8, 15, 22 i 29 de novembre.

Cada dissabte es programaran 4 obres diferents de manera simultània i, cada una de les obres, es representarà 4 vegades entre les 20h i les 23:30h. D’aquesta manera, els espectadors podran triar si prefereixen veure una de les obres, dues, tres o totes quatre.

El preu de cada obra serà de 3€ i, en cas de voler veure les 4, serà de 10€. Entre funció i funció, el públic podrà beure una cervesa Moritz acompanyat d’alguns dels actors i actrius.

Les representacions es faran en espais molt reduïts, on hi caben un màxim de 10 persones de públic: uns lavabos, un magatzem, una sala de reunions, unes golfes i una llibreria. Les entrades poden reservar-se online.

Totes les novetats del projecte poden seguir-se a través de www.nanoteatre.cat, facebook.com/nanoteatre i twitter.com/nanoteatre

Obras que es representaran el primer cicle: dissabte 8 de novembre, a partir de les 20h.

El segrest
Me hubiera gustado deciros.....
Monstres

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More