dilluns, 3 de novembre del 2014

Sonata de otoño al Lliure de Montjuïc


"SONATA DE OTOÑO" 
d' Ingmar Bergman 

versió i direcció de Daniel Veronese

L'espectacle es podrà veure en 4 úniques funcions, del 6 al 9 de novembre, al Lliure de Montjuïc.

Daniel Veronese, figura indiscutible del panorama teatral argentí i de qui ja hem vist mitja dotzena d'espectacles, mira cap al Nord i porta a escena Sonata de otoño, una peça clau de la filmografia d'Ingmar Bergman. La família, en cinema o en teatre, pot pesar igual a Estocolm que a Buenos Aires.

Aquest muntatge, produit per  Sebastián Blutrach,
està interpretat per:
Cristina Banegas, Natacha Cordova, María Onetto i Luis Ziembrowski
Sinopsi:
"La Charlotte és una pianista famosa. Un dia decideix anar a passar una temporada a casa de la seva filla. No s'han vist des de fa set anys. L'Eva, la filla, té quaranta anys i manté un cert ressentiment envers aquesta mare que no va prodigar mai amor a les seves filles. El seu marit, el Viktor, que és pastor protestant, serà testimoni del retrobament".

Höstsonaten es va estrenar al cinema el 1978 protagonitzada per Ingrid Bergman (en el seu últim paper cinematogràfic), Liv Ullmann i Halvar Björk. Posteriorment se'n van fer moltes versions teatrals arreu del món. Veronese, que ja la va estrenar a l'Argentina, reproposa l'espectacle i torna a incidir en els sentiments més profunds de la relació entre mare i filla.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More