diumenge, 23 de novembre del 2014

"El Petit Princep", al Barts


A partir del 5 de desembre, Barts, presenta aquest magnífic espectacle.

El musical d’El Petit Príncep és una història que coneixes des de sempre explicada d’una manera que mai has vist abans. L’espectacle que presenten l’Àngel Llàcer, el Manu Guix i La Perla 29 combina música, cançons d’estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions, ...) creada amb tots els detalls que transporta l’espectador des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf. 

El musical d’El Petit Príncep és un espectacle creat per a nens de totes les edats, des dels 4 fins als 100 anys, que ens apropa d’una manera única a la narració de Saint-Exupéry.

Àngel Llàcer, Elena Gadel, Xavi Duch i Marc Pociello
Foto TV.
L’Àngel Llàcer serà l’aviador, l’Elena Gadel, dolça i delicada, serà la rosa, en Marc Pociello (Gerónimo Stilton), farà de rei, de bevedor, de fanaler, d’eco i de guineu. En Xavi Duch serà l’astrònom turc, el vanitós, l’home de negocis, el geògraf i la flor.

I el Petit Príncep? Doncs el Petit Príncep arribarà a Barcelona des de l’asteroide B612 i no saben exactament quan aterrarà. Ja ens ho explicaran!

Podeu veure vídeos, 
escoltar alguna de les cançons i 
fer-vos una idea d'aquest musical a:
elpetitprincep i també podeu seguir-ho a facebook  i a  twitter
Trobareu més informació, horaris, etc. en aquest  LINK

Us animem a anar al Barts amb tota la família!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More