dimarts, 31 de març del 2015

Abril, mes de musicals al Gaudí

Un mes de musicals al Teatre Gaudí

Esteu escoltant un preciós tema musical de Mares i Filles, 
amb Mariona Castillo, Niona i Clara Peya al piano.

Aquest mes d’abril el Teatre Gaudí el dedica exclusivament als musicals amb dues propostes que faran les delícies d’aquells fans del gènere però també d’aquells que busquen històries commovedores i que remouen l’espectador:

- Retorna el muntatge protagonitzat per Nina i Mariona Castillo i nominat als Premis de la Crítica 
  com a millor musical de l’any, Mares i filles

- L’última obra de Pablo Ley i un desplegament de veus extraordinàries amb el El viatge d’OrfeuEL VIATGE D’ORFEU, del 2 al 19 d’abril

El 2 d’abril s’estrena EL VIATGE D’ORFEU, un espectacle escrit per Pablo Ley i dirigit per Josep Galindo que amb un equip de 9 veus extraordinàreis i 5 músics en directe.

Un muntatge preciosista en la posada en escena que ens proposa un viatge. Però es tracta, sens dubte, d’un viatge especial. Un viatge poètic fet de paraules, música i acció. Un recorregut cap a l’interior de cada un de nosaltres en la recerca de la felicitat. El viatge és individual i intransferible, cadascú s’enfonsarà en el seu propi món, sempre cap a la llum.

Intèrprets:
Aldara Ojeda, Maria Colom, Roi Sastre, Irene Gellida, Aina Cuesta, Yolanda Sey, 
Joan Scufesis, Berta Pipó, Kathy Sey 

Música:
Núria García – violí 
Xavi López – saxo, clarinet i flauta
Anscari Montori– guitarra 
Tony García- percussió i bateria 
Jorge de la Torre – piano

De dimecres a dissabte a les 20h i diumenges a les 18hMARES I FILLES, a partir el 10 d’abril
amb Nina, Mariona Castillo i la música de Clara Peya

Després d’esgotar entrades al Maldà, retorna aquest musical sobre les relacions entre mares i filles. Una feliç coincidència que 9 anys després de fer de mare i filla a Mamma Mia! aquestes dues actrius es retrobin per acostar al públic aquesta història universal. Tant la crítica com els espectadors van sortir entusiasmats i és per aquest motiu que recuperem aquest musical.

Mares i filles és un musical que presenta dues dones amb un vincle estret i indissoluble, una mare i una filla, que necessiten separar-se per continuar endavant amb la seva pròpia vida. El conflicte, com sempre, esclata quan cap de les dues vol renunciar al que té.

De dijous a dissabte a les 22h i diumenges a les 20h

 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More