dimecres, 16 de març del 2016

ANNA ALLEN, a l'Almeria Teatre


"TOTS SOM ANNA ALLEN"

Una comèdia musical d’SPLAC
basada en la història de l’actriu catalana que es va inventar una vida a Hollywood,
a l'Almeria Teatre, del 16 de març al 24 d'abril

Noèlia Pérez, Sergi Cervera, Mònica Macfer, Ernest Fustesr 
i els germans Pau i Joan Olivé  (Fotos TV)
Text:  Pau Olivé
Música:  SPLAC
Arranjaments:  Ernest Fuster
Direcció:  Joan Olivé

Intèrprets:  Mònica Macfer,  Noèlia Pérez,  Sergi Cervera  i  Ernest Fuster (piano)
Producció:  TesTistosTigues

Esteu escoltant l'entrevista que varem mantenir amb Mònica Macfer i Noèlia Pérez 

Les dues actrius amb l'Enric Sunyol conversant animadament a l'ambigú de l'Almeria Teatre   (Foto TV)
Sinopsi
L'any passat la història d'Anna Allen va commocionar tot el país. Es creia que l'actriu catalana havia treballat a Hollywood, al costat d'actors de fama mundial, i de cop i volta es va descobrir que tot era fals. -Com ha estat capaç de fer una cosa així?- Ens preguntàvem en llegir la notícia. Les xarxes es van omplir de comentaris que en feien mofa. Ara, en canvi, quan vegis aquesta obra, t'adonaràs que tots som Anna Allen. Molt especialment tu.

Mònica Macfer interpreta a la controvertida actriu ANNA ALLEN reapareix en una divertida comèdia musical a l’ALMERIA TEATRE, basada en la història real de l’actriu catalana que es va inventar una vida a Hollywood.

L’actriu:

La història comença quan Emma Casademont, una gran actriu del teatre català, i Mario Torres, director que comença a destacar en el panorama cinematogràfic i televisiu, estan realitzant el càsting per a la seva nova producció: Persona, el musical, basat en la pel·lícula homònima d’Ingmar Bergman, i es presenta Anna Allen, una noia jove que afirma admirar-los des de sempre, preguntant per fer l’audició. Mario la reconeix de seguida, ella és una actriu molt famosa i és sabut per tothom que ha estat treballant ni més ni menys que a Hollywood i, sense pensar-s’ho dues vegades, la contracta.

TOTS SOM ANNA ALLEN no parla realment del personatge públic que tots coneixem, sinó que la protagonista d’aquesta història podria ser qualsevol noia que no troba feina i, per aconseguir el seu somni, és capaç del que sigui. En aquest sentit, l’obra s’inspira en el film All About Eve (Eva al desnudo) de Joseph L. Mankiewicz, i ho fa en clau de paròdia ja que, per una banda, el personatge de l’actriu veterana i madura es descriu com una dona amb un gran ego que no sap gestionar la seva frustració i es ridiculitza ella mateixa amb actituds geloses i prepotents; i per altra banda, la noia jove inexperta que suposadament ha de despertar enveges, resulta ser una inepta en la professió.

Els creadors d’aquesta comèdia musical són els germans Pau i Joan Olivé, fundadors del grup musical SPLAC.

Pau ha escrit el text de l’espectacle i ha coescrit el llibret juntament amb en Joan, que és el director de l’obra. L’obra està interpretada per Mònica Macfer (Boig per tu; 40, el musical; Tarzan), Noèlia Pérez (La nit de Sant Joan; Carmella, Lilil, Amanda; Hello Dolly), Sergi Cervera (Polònia, Good Night Whitney, Això és el que hi ha) i Ernest Fuster (Lo tuyo y lo mío;Grease; 50 sombras, el musical).

Agraïments:
Aquesta obra no s’hagués creat sense la Marta Capel. Moltes gràcies també a en José Maria Torres, en Pep Sala, en Joan Antonell, el Centre Moral i Cultural del Poblenou, en David Baró, Lencería Susana, a l’Elvira, al Dionís, al David, la Raquel, la Carmen, als Tes Tistos Tigues i a l’Èlia Corral. 
I gràcies a tu, Anna Allen.
Durada 90 min
Idioma Català

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More