divendres, 11 de març del 2016

La Ventafocs, musical amb ritme dels 50's


LA VENTAFOCS, el musical amb ritme dels 50's
Al Teatre Regina, del 12 al 25 de març

Amb:  ANNA FERRAN,  EDGAR MARTÍNEZ / IVAN PADILLA,  ARIADNA SUÑÉ,  
ANNA VENTURA,  LAURA VENTURA,  JORDI GONZÀLEZ
 i la col·laboració especial de:  MUNTSA RIUS

Text i direcció de Dani Cherta. Música original de Keco Pujol.

Sinopsi:

Dotze de la nit :

la Ventafocs perd la sabata que la Fada Madrina li ha proporcionat per anar al Ball de Màscares de l’últim curs.

En Sam, de l’equip de beisbol de l’Institut, coneix una noia misteriosa que fuig corrents en sonar el rellotge, de la qual queda bojament enamorat.

De mentres, en la seva vida normal, netejar, rentar i cuinar són les tasques imposades a la Ventafocs, per l’autoritària madrastra, que menysprea la voluntat que té la nostra heroïna de voler prosperar.

Ben aviat, els protagonistes de la nostra història se'n adonaran que hi ha un objectiu que els uneix: aconseguir la beca d’estudis musicals per a la universitat de Julliard . En Sam mourà cel i terra per retrobar-se amb la noia, i així els dos lluitaran per aconseguir la beca i viatjar junts per fer realitat el seu somni.

L'espectacle:

El principal teló de fons de la nostra història gira entorn a la igualtat d’oportunitats.

No és fàcil, però la Ventafocs lluitarà contra corrent per demostrar que els drets socials comencen pels drets personals. Ella evidenciarà que les petites accions individuals són fonamentals per encapçalar qualsevol revolució social. Però més enllà d’això, aquest complet espectacle familiar planteja altres valors com la voluntat d’assolir l’autosuficiència, la persecució dels somnis i desitjos personals i professionals, i ens fa reflexionar implícitament sobre conceptes com el poder i la democràcia social, la solidaritat, la competitivitat sobre un mateix i no vers els altres, i la força de la raó.

La Roda Produccions està d'aniversari per partida doble. Aquest 2016 compleix 15 anys com a companyia, creant espectacles de gran qualitat -tant estètica com teatral- per a públic familiar, contribuint a l’educació de nens i nenes utilitzant valors actuals sense caure en tòpics i sense oblidar que el teatre familiar també ha de divertir i interessar.

Alhora, el seu espectacle més emblemàtic "LA VENTAFOCS. El musical amb ritme dels 50's" compleix 5 anys de vida. Un muntatge per on han passat grans artistes i que en aquestà 5a edició compta amb: Anna Ferran (Geronimo Stilton, Cites amb Sonheim), Edgar Martínez (Rent, Els Miserables, Fama), Ariadna Suñé (Grease, Germans de sang, Flor de Nit), Anna Ventura i Laura Ventura (Boscos endins, Annie el musical), Ivan Padilla (La Princesa i el pèsol, Nit de Reis) i Jordi Gonzàlez (Aladdin #ThePopMusical, Hansel i Gretel), amb la col·laboració especial de Muntsa Rius(Mamma Mia, Follies, Sweeney Todd).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More