divendres, 11 de març del 2016

Festival de Titelles al Poble Espanyol


7a edició del Festival de Titelles de Barcelona
12 i 13 de març 2016
POBLE ESPANYOL (Barcelona)

El Festival de Titelles de Barcelona augmenta el nombre i la diversitat d’espectacles en la seva setena edició

• Dinou espectacles de companyies originàries o establertes a Catalunya 
conformen la graella de programació de la nova edició del certamen, 
que tindrà lloc els dies 12 i 13 de març, a partir de les 11 del matí
 i inclourà més de 80 funcions

Trobareu informació de tota la programació en aquest  ENLLAÇ

• Un any més, el festival dóna importància a les diverses places i carrers del Poble Espanyol 
com a espais escènics i proposa espectacles en diferents horaris dirigits a públic familiar

El cap de setmana del 12 i 13 de març la màgia dels titelles envairà el Poble Espanyol de Barcelona. Un total de dinou espectacles –cinc més que en l’any passat– ompliran en aquesta setena edició del Festival de Titelles de Barcelona els diversos espais del recinte de Montjuïc amb propostes que pretenen emocionar els més petits però també els pares. Més de 80 funcions a càrrec de companyies consolidades i d’altres d’emergents integren la programació d’aquesta nova edició del festival que es durà a terme en 10 espais diferents del recinte.

El certamen continua en la línia de les darreres edicions: una programació que estableix complicitat amb el públic familiar local i també amb el sector professional dels titelles, i que dóna especial protagonisme al carrer com a espai escènic, aprofitant el valor arquitectònic del Poble Espanyol.

Nens, avis, animals, dimonis i ombres amb vida pròpia:

L’espectacle Draps, que la companyia La Guilla Teatre presentarà en estrena absoluta, donarà el tret de sortida al festival, que integrarà propostes per a diverses edats, d’entre 10 minuts i una hora de durada. 

La graella es completarà amb espectacles que permetran al públic conèixer històries màgiques de nens, avis, ànecs, dracs,dimonis, micos, ombres que tenen vida pròpia... i fins i tot hortalisses! Tot plegat arribarà de la mà de les següents companyies: Binixiflat amb En Pere de la Plaça, AntiQchas amb Déjà vu, Ele amb Roulettes; Pamipipa amb El Gegant del Pi, Micro Troupe amb Bestiolari casolà; Núria Mestres amb El món de Violeta; Olveira Salcedo amb El flautista d’Hamelín; Caneló Teatre amb El secret de l’elixir; Pinotxo en Bicicleta amb Blau Marí; Pengim Penjam amb L’ànec Joaquim; Néstor Navarro amb Somni de titella; Tanaka Teatre amb Bon profit!; La Finíssima amb Titelles al Terrat; Xinoxano Il·lusions amb Els contes de la Nuri; Sinilos amb En Ximpa a la selva;Valeria Giuglietti amb Sombras nada más; Animamundi amb El príncep Granota; i Desparpajo Clown amb Transformación. 

El teatre de titelles, un gènere amb tradició al Poble Espanyol:

Actualment, el Festival de Titelles de Barcelona és una de les poques propostes especialitzada en aquest gènere al nostre país. El fet que l’aculli i l’organitzi el Poble Espanyol ve donat per la tradició que aquest recinte té ja des de 1999 amb la Concentració de Titelles del Poble Espanyol, per la qual van arribar a passar més de 70 companyies d’arreu i prop de 15.000 famílies.

Informació pràctica:

Venda d’entrades
Taquilles del Poble Espanyol i promocions ja disponibles al web www.poble-espanyol.com
Preus: 12€ adult / 7€ nens de 4 a 12 anys / 33€ familiar (2 adults + 2 nens) / 8,40€ jubilat
         -Aquests preus són vàlids per gaudir del Festival durant un dia.
GRATUÏT PER A SOCIS DEL POBLE ESPANYOL

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More