divendres, 11 de març del 2016

La nova Kompanyia LLiure


El Teatre LLiure presenta la nova Kompanyia LLiure! 

Quatre nois i quatre noies d'entre 20 i 30 anys han estat seleccionats 
a partir d'una convocatòria oberta i tres setmanes de sessions de treball 
impartides per professionals.

Joan Amargós, Quim Àvila, Clàudia Benito, Raquel Ferri, Eduardo Lloveras, Andrea Ros, Joan Solé i Júlia Truyol són els nous integrants de La Kompanyia Lliure, vuit nois i noies que han estat triats d'entre 30 primers seleccionats (de les gairebé 400 sol·licituds rebudes) després d'haver superat tres setmanes d'intenses sessions de treballs i una audició final.

Del 8 al 27 de febrer, els 30 primers seleccionats van treballar diverses disciplines (de dilluns a dissabte en horaris de matí i tarda): treball corporal amb Joan Font, dansa amb Montse Colomé, cant amb Xavier Mestres, interpretació amb Josep Maria Mestres, Xicu Masó i Txiki Berraondo, i lectura amb Míriam Iscla, Pau Carrió i David Selvas. Aquests nou professionals i pedagogs han format el jurat encarregat de la tria final juntament amb Lluís Pasqual, director del Teatre Lliure, i Aurora Rosales, adjunta a la direcció artística del teatre.

La creació de La Kompanyia Lliure respon a la nostra voluntat, com a teatre públic, de formar una companyia estable de joves en procés de professionalització. Una aventura que iniciàvem, en una primera fase, la temporada 2013/14 amb Laura Aubert, Javier Beltrán, Paula Blanco, Pol López, Mima Riera i David Verdaguer, sis intèrprets que s’han foguejat amb textos i propostes molt diferents durant dos anys. 

La nova Kompanyia s'estrenarà la temporada vinent i s’hi mantindrà durant tres anys.

La Kompanyia Lliure compta amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell i Estrella Damm. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More